NASLOVNANA SVA ZVONAVIJESTI

U subotu u Križevcima prvi TEDx

ZANIMLJIV PROGRAM
U subotu u Križevcima prvi TEDx

Popularni način javnog nastupa kojim se publici prenose znanja i vještine će u prvoj križevačkoj inačici imati 11 izlagačica i izlagača, istaknutih javnih osoba i stručnjaka

21.02.2018. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 414


KRIŽEVCI Prvi događaj TEDx Križevci, kao program lokalnih, samostalno organiziranih događaja, čiji je glavni cilj promicanje ideja vrijednih širenja u lokalnoj sredini, odvija se ove subote, 24. veljače 2018. u Križevcima.

Mjesto zbivanja, Razvojni centar i tehnološki park Križevci, od 9:30 sati će ugostiti jedanaestero govornica i govornika iz Križevaca ali i izvan, koji će uživo, na hrvatskom jeziku, svojim pričama i prenošenjem iskustava iz svojeg područja rada i djelovanja, nastojati publiku inspirirati na uključivanje u inovacije i aktivno djelovanje u zajednici.

Govornice i govornici na događaju su: Ana Car, s temom »Od Svete Helene do San Francisca – i natrag«, Antun Gold, s temom »Nautički put od šestara do piksela«, Boris Jokić, s temom »Od Rahmanjinova preko Rade Manojlović do Rammsteina«, Boris Kralj, s temom »Dječjom maštom napisati i naslikati uspjeh«, Marija Križić, s temom »Različito jednaki! «, Jelena Mašek, s pričom »Uvijek postoji plan«, Tihana Nemčić, pričom »Sport kao hrana za dušu«, Ottone Novosel-Franz, s pričom »Novinarstvo kao poziv i način života«, Teo Petričević, s govorom o »Pank poduzetnicima – pričom iz Čakovca«, Borna Sor, s govorom o »Satiri protiv apatije«, i Saša Živković, s govorom o »Životu umjetnosti ili kako objasniti slike mrtvom zecu«.

Organizator, udruga P.O.I.N.T., ovim događajem je okrunila svoj trud na pripremi događaja ovakvog tipa, započet prije godinu dana, i nastavljen događajem TEDxKriževciLive u travnju prošle godine.

Osim govornog dijela, u programu će nastupiti i glazbenici iz Križevaca, najavili su iz organizacije TEDxKriževci.

Ulaznice po cijeni 40 kuna mogu se kupiti online putem sustava Entrio.hr, a uključuju tri dvosatne TEDxKriževci sesije, ručak i dvije pauze za kavu te sponzorski poklon-paket.

Sve informacije i novosti o nadolazećim TEDx događajima možete pratiti i na www.TEDxKrizevci.com i Facebook stranici TEDxKriževci.

O TEDx-u

Velikim širenjem interesa za TED govore organizacija se odlučila na globalni iskorak izdavanja licenci za takozvane TEDx događaje (x = lokalni samostalno organizirani događaj u skladu s pravilima TED-a). Svaki TEDx događaj dobrim je dijelom nalik na strukturu »velikoga brata« TED-a. Svi govori su trajanja do 18 minuta, na pozornici nema direktnoga marketinga, politike, ideologija (religije) ili pseudoznanosti. Organiziraju ih lokalni TED entuzijasti, volonterski uz upomoć sponzora, donatora i publike. TEDx ima više tipova događaja koji se prepoznaju prema nazivu (npr. TEDxIme = standardni godišnji događaj; TEDxImeLibrary = događaj vezan uz knjižnicu; TEDxImeWomen = događaj posvećen ulozi žena u društvu; TEDxImeLive = događaj povezan s TED konferencijom; TEDxUniversityIme = događaj unutar akademske/studentske zajednice).


Tagovi: tedx križevci, javni nastup

U velikoj vijećnici zasjedalo Dječje gradsko vijeće Grada Bjelovara

Međunarodni dan osoba s Downovim sindromom

Antonija Orlić prvakinja Hrvatske u orijentacijskom sprintu

Iz prvaka Slovenije stiglo 20 lopti u Ždralove

AK Bjelovar ekipno 17. na krosu u Koprivnici

U subotu se gasi javna rasvjeta

Hrebak najavio manifestaciju »Pisanicom do Uskrsa« i holografsku projekciju

Preminuo omiljeni profesor

Župan Bajs na konferenciji predstavio projekt »Za žene Bjelovarsko-bilogorske županije«

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dario Hrebak: »Svi samo pričaju o problemima, mi smo ih odlučili rješavati!«

Koving – dva desetljeća uspjeha

Preminuo omiljeni profesor

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO