NASLOVNANA SVA ZVONAVIJESTI

Policija i ovog vikenda ulovila previše prekršitelja

NEPOŠTIVANJE PROMETNIH PROPISA
Policija i ovog vikenda ulovila previše prekršitelja

I dalje je najveći problem vožnja pod utjecajem alkohola, u čemu ej uhvaćen svaki osmi od prekontroliranih vozača; najnaliveniji je bio u Patkovcu

13.02.2018. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 985


BJELOVAR Policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske su od 9. do 11. veljače proveli  preventivno represivne aktivnosti u prometu te su pritom kontrolirali 525 sudionika u prometu te evidentirali 200 prometnih prekršaja. I dalje po brojnosti prednjače najteži i najčešći prometni prekršaji, od kojih je evidentirano 110 prekršaja prekoračenje dozvoljene brzine kretanja, 26 vozača upravljalo je vozilom pod utjecajem alkohola, a 17 sudionika u prometu nije koristilo sigurnosni  pojas. Također su utvrđena četiri prekršaja upravljanja vozilom bez položenog vozačkog ispita te dva upravljanja vozilom pod zabranom, a u manjem broju sankcionirani su i drugi prometni prekršaji.

Najveća izmjerena koncentracija alkohola u izdahu od 1,88 g/kg izmjerena je kod 28-godišnjeg vozača u Patkovcu, na području Postaje prometne Policije Bjelovar. 

Policijski službenici nastavljaju sa pojačanim aktivnostima nadzora prometa u veljači 2018. godine. Promet će se nadzirati uglavnom u dane vikenda s naglaskom na teže prometne prekršaje (tzv. »četiri ubojice« u prometu), brzine, alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa te nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje, no i druge prometne prekršaje. Pritom će se u ove aktivnosti uključiti maksimalan broj policijskih službenika kao i raspoloživa tehnika (alkoteste, uređaje za nadzor brzine, testere za droge i dr.). Pozivamo sve sudionike u prometu na oprez, odgovorno ponašanje u prometu te poštivanje prometnih propisa, poručuju iz policije.


Tagovi: policija, promet, nadzor, alkohol

I prošli vikend trećina vozača u prekršaju

Peugeot se zaletio u Audija u Frankopanskoj

Policijska uprava i ovaj vikend najavljuje pojačani nadzor

Kombi sletio u šumu, vozač u bolnici

Ubojici sina 30 dana istražnog pritvora

Nabavite brzi krediiit ovdje

nude kredite između posebice ozbiljan

odobravanja kredita za 1 dan.

odobravanja kredita za 1 dan.

odobravanja kredita za 1 dan.

Peugeot se zaletio u Audija u Frankopanskoj

Subotnja šetnja Bjelovarom

Troje liječnika bjelovarske bolnice na sudu zbog nesavjesnog liječenje

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO