NASLOVNANA SVA ZVONASPORT I REKREACIJA

Godina je bila dobra za tekvondaše iz Foxa

TRINAESTA NIJE NESRETNA
Godina je bila dobra za tekvondaše iz Foxa

Po 13. put od osnivanja, u taekwondo klubu Fox podvukli su crtu za tekuću godinu, imali su je pod čime i podvući

31.12.2017. PIŠE: TKD Fox FOTO: TKD FOX PREGLEDA: 613


BJELOVAR Članovi tekvando kluba Fox zaključili su jednu od najuspješnijih sezona u povijesti kluba.

Sara Rajčević okitila se srebrnom medaljom na Olimpijskim Igrama gluhih te zlatnim medaljama i titulama prvakinje države u mlađe seniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Anja Popović osvojila je 5.mjesto na kadetskom prvenstvu Europe, dok je ženska kadetska ekipa ekipno bila druga na prvenstvu Europe.

Anja se ujedno okitila i titulom kadetske prvakinje države te medaljama sa velikih G1 turnira diljem europe, Srbrne medalje sa Belgian Opena i Galeb Belgrade Trophy Serbija Opena te bronce se Polish i Slovenija Opena dok je na tri kriterijska turnira bila uvjerljivo najbolja.Petra Miškulin osvojila je 9 mjesto na Juniorskom prvenstvu Europe dok je ženska juniorska reprezentacija osvojila ekipno drugo mjesto na prvenstvu Europe.

Petra je ujedno i aktualna prvakinja države te je na kriterijskim turnirima bila prva isto ako i na nacionalnoj rang listi te treće plasirana na jakom G1 turniru  Galeb Belgrade Trophy Serbija Opena u sastavu nacionalnog tima

Kevin Češljar aktualni juniorski prvak države i ujedno najbolji junior na nacionalnoj rang listi te drugoplasirani na kriterijskoj rang listi.Treba izdvojiti i Andreu Pacadi viceprvakinju države u seniorima za mlađe seniore i viceprvakinju države za seniore.

Marka Erjavca juniorskog viceprvaka države i osvajača srebra na G1 turniru Slovenija Open te bronci sa  Galeb Belgrade Trophy Serbija Opena.

Viktorija Besednik treće plasirana na državnom za juniore te osvajačica brončanih medalja na G1 turnirima Polish Open i  Galeb Belgrade Trophy Serbija Opena.

Ines Popović treće plasiranu s jakog međunarodnog turnira G1 serije  Galeb Belgrade Trophy Serbija Opena.Ovih dana najmlađi foksići su odradili zadnje polaganje za učeničke pojaseve u ovoj godini te su uspješno položili za pojaseve.

Mali i veliki foksići već tradicionalno trinaestu godinu za redom prikupili su igračke, obuću i odjeću te je odnesli u bjelovarski Caritas dok su novčana sredstva donirala udruzi za zaštitu životinja u Požegi.

Petra Miškulin i Kevin Češljar dobili su od Hrvatskog tekvando Saveza plaketa za najbolje rangirane borce u svojim kategorijama te što su bili prvi na nacionalnoj rang listi.Sve ovo ne bi bilo bez trenera koje svih ovih trinaest godina rade sa foksićima. Trenerica Sanela Tolić Medak izbornica Hrvatske reprezentacije gluhih i trenerica tehničke reprezentacije gluhih. Feđa Medak trener natjecateljske reprezentacije gluhih, a ove godine je bio jedan od trenera Hrvatske kadetske reprezentacije koja je u ženskom dijelu osvojila ekipno drugo mjesto u Europi te sveukupno treće ekipno mjesto kadeti i kadetkinje te prvo ekipno mjesto na Vukovar Openu i jedan od pomoćnih trenera juniorske reprezentacije na Galeb Belgrade Trophy Serbija Opena još je uz ekipu bio i trener - sudac Berislav Držanić.

Klub se ovom priliko zahvaljuje svim svojim članovima, roditeljima, donatorima i sponzorima te ima želi sve najbolje za blagdane.

Tagovi: tkd fox, tekvando, taekwondo

Borci iz Foxa u Vukovaru

Foxica Petra Miškulin među srebrnim juniorima na Cipru

Tekvondaši iz Foxa iskoristili zagrebački turnir za vraćanje u formu

Borci iz Foxa u posuđenom kombiju otišli po medalje i donijeli srebro i bronce

Bjelovarčanka na kadetskom Prvenstvu Europe u Budimpešti zaustavljena u četvrtfinalu

Jeste li vidjeli sudar u ponedjeljak na križanju Bakačeve i Frankopanske?

Kolegij svih pet gradonačelnika županije

Bajs na potpisivanju ugovora o prometnom masterplanu: »Najbitnije je opslužiti gospodarstvo«

Obilježen Dan grada Garešnice, na svečanosti bio i župan Bajs

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

U naletu automobila smrtno stradao biciklist

Dijete školske dobi teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći nedaleko Čazme

Iz MUP-a najavljuju pojačani nadzor u prometu

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO