NASLOVNAŠKOLSKO ZVONO

»Osmijeh« s osmjehom rezimira 2017.

BILO JE DOBRO, IDEMO DALJE
»Osmijeh« s osmjehom rezimira 2017.

Evo kako naši prijatelji iz »Osmijeha« zbrajaju sve što je postignuto dosad, prije ulaska u novu godinu koja će, nadamo se, biti uspješna kao i protekla

31.12.2017. PIŠE: DV Osmijeh FOTO: DV Osmijeh PREGLEDA: 796


BJELOVAR Vrijeme adventa obogatili smo različitim aktivnostima u vrtiću. Božićne pjesmice i miris medenjaka doprinosili su blagdanskom ugođaju.  U ovom dijelu godine obično je vrlo dinamično, uzbudljivo i posebno zanimljivo. Puno je  događanja u koje rado uključujemo naše roditelje, ali i otvaramo vrata za sve zainteresirane za suradnju. Organizirali smo radionice s roditeljima na kojima smo izrađivali razne ukrase  od prirodnina te s istima okitili naše borove. S puno pažnje naši najmlađi  pomagali su roditeljima u izradi nakita za bor, zasladili se vrtićkim kiflicama i puno se igrali.

Sudjelovali smo u manifestaciji Božić u Bjelovaru. Priredbom na paviljonu predstavili su se zborovi i igraonica za rano učenje engleskog jezika. Kiša nije omela neobičan završetak priredbe. Zajednički krug djece, roditelja, građana oko paviljona i uz svjetlost svijeća pjevanje Božićnih pjesama doprinijeli su posebnom ugođaju, toplini i osmjehu na licu prisutnih.  „ Jabuka na dar“  bila  je na stare Božićne običaje.

U šatoru, pored paviljona, uz pomoć kolegica iz Helen Doron, napravili  smo radionicu s roditeljima i djecom. Pjevali smo pjesme na hrvatskom i engleskom jeziku i igrali se.

Našu Božićnu priču zaokružili smo priredbom u Domu kulture. Prisutnima smo prezentirali film »Malo je ponekad dovoljno za sreću«, a zatim  su djeca pokazala dio onoga što su radila tijekom ove godine. Roditelji i posjetitelji mogli su vidjeti i osjetiti kako živimo u vrtiću. Osmjeh djece, zadovoljstvo i radost  što roditeljima mogu pokazati dio onoga što su naučili vidio se u svakom trenutku. Polaznici ritmike, zbora, folklora i najmlađi solisti izmjenjivali su se, vješto vođeni svojim vrijednim  odgojiteljima. Posebna čarolija bio je dolazak Djeda Mraza koji je najmlađe darivao slatkišima.

U našem vrtiću njegujemo zajedništvo, timski duh, kvalitetnu suradnju, vedru, toplu i pozitivnu atmosferu. Kako bi tako nastavili i dalje i pronalazili nove izazove i zajednička rješenja, nas djelatnike okupili su Željko i Marina na  domjenku koji nam svake godine pripremaju. S radošću, veseljem i pozitivnim mislima krećemo u novu 2018.

Tagovi: osmijeh, vrtić, djeca

Kad djeca uživaju na snijegu

Božićna priredba dječjeg vrtića Osmijeh u Domu kulture

Osmijehovci u gradskom paviljonu

Djeca su napravila film o problemu siromaštva

Potpisani ugovori s vrtićima Ciciban i Osmijeh

U subotu se gasi javna rasvjeta

Hrebak najavio manifestaciju »Pisanicom do Uskrsa« i holografsku projekciju

Preminuo omiljeni profesor

Župan Bajs na konferenciji predstavio projekt »Za žene Bjelovarsko-bilogorske županije«

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dario Hrebak: »Svi samo pričaju o problemima, mi smo ih odlučili rješavati!«

Koving – dva desetljeća uspjeha

Preminuo omiljeni profesor

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO