NASLOVNANA SVA ZVONAVIJESTI

O izradi Programa za mlade u Velikoj vijećnici

UDRUGE I SURADNJA
O izradi Programa za mlade u Velikoj vijećnici

Program za koji je Ministarstvo obitelji izdvojilo više od pola iznosa od 100 tisuća kuna definirat će djelovanje mladih u zajednici u razdoblju do 2020.

15.12.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Štefan Brajković PREGLEDA: 593


BJELOVAR Sastanak Radne skupine za izradu Programa za mlade u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji za razdoblje 2018.-2020., na kojemu je prisustvovala i zamjenica župana Bojana Hribljan, održan je u četvrtak 14. prosinca u Velikoj vijećnici.

Bjelovarsko-bilogorska županija zajedno s partnerskim organizacijama i suradnicima provodi projekt »Izrada Programa za mlade u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji za razdoblje 2018.-2020. godine«. U okviru projekta, u svakom gradu Bjelovarsko-bilogorske županije održan je okrugli stol o problemima, potrebama i potencijalima mladih. Tom prilikom su zainteresirani sudionici okruglih stolova izrazili želju i spremnost da budu uključeni u Radnu skupinu za izradu Programa za mlade u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji za razdoblje 2018.-2020. godine.– Bjelovarsko-bilogorska županija doista poklanja veliku pažnju mladima i izrada ovog Programa je važna iz više razloga. S obzirom da je i naša županija izložena demografskim problemima i kako bi vaš život, život mladih, bio ugodan, uspješan i perspektivan moramo krenuti s izradom programa, a Županija je tu da vam pomogne i stoji iza vas – poručila je zamjenica župana Bojana Hribljan u uvodnom govoru te svima poželjela uspješan i produktivan rad.

Inače, projekt »Izrada Programa za mlade u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji za razdoblje 2018.-2020. godine« vrijedan je ukupno 98.274,18 kn i financira se sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu od 55.360,00 kn, dok  Bjelovarsko-bilogorska županija sufinancira s iznosom od 42.914,18kn

Cilj projekta je osnaživanje mladih i udruga mladih, u svrhu aktivnijeg sudjelovanja mladih u zajednici te poboljšanja suradnje s jedinicama lokalne i područne samouprave radi podizanja kvalitete života mladih i svih građana na području Bjelovarsko-bilogorske županije.Tagovi: bjelovarsko-bilogorska županija, bojana hribljan, program za mlade

Župan Bajs i ravnatelj dr. Alouch o Općoj Bolnici Bjelovar

Župan Damir Bajs u tradicionalnom lovu

Obilježena deseta obljetnica smrti Ante Rade

Damir Bajs o još jednoj godini na čelu županije

Bjelovarskoj bolnici dodatna sredstva

Jutros smrtno stradao biciklist

Ornela Malogorski nova je predsjednica Ogranka HPKZ

Učenici volontirali za vrijeme praznika

Predgrupa Iron maidena u Zagrebu bit će Tremonti

Nudimo kredit novac Finansijski gotovine ovdje

Nudimo kredit novac Finansijski gotovine ovdje

Kredit Ponuda @ 3 Kamatna Stopa

ponuda kredita između posebno i tvrtke

ponuda kredita između posebno i tvrtke

Jutros smrtno stradao biciklist

Dijete školske dobi teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći nedaleko Čazme

Subotnja šetnja Bjelovarom

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO