NASLOVNANA SVA ZVONASPORT I REKREACIJA

Bjelovarski borci iz Omege u Vukovaru i Zagrebu osvojili 21 medalju

JOŠ JEDNA ŽETVA MEDALJA
Bjelovarski borci iz Omege u Vukovaru i Zagrebu osvojili 21 medalju

Tekvondaši iz Omege nastupili su s velikim uspjehom  na memorijalnijom turniru Kup branitelja – Vukovar Open i na Jastreb Openu u Zagrebu

04.12.2017. PIŠE: TKD Omega FOTO: TKD Omega PREGLEDA: 443


BJELOVAR Pretprošli vikend natjecatelji bjelovarskog tekvando kluba OMEGA nastupili su na dva turnira koji su se održali 25. studenoga u Vukovaru i 26. studenoga u Zagrebu. Na oba turnira Omega je osvojila čak 21 medalju i to onih najsjajnijih zlatnih čak 10, srebrnih medalja osvojeno je četiri, a brončanih sedam.

Povodom obilježavanja »DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA 1991-2017«, organiziran je 6. Memorijalni međunarodni tekvando turnir »6. VUKOVAR OPEN, KUP BRANITELJA VUKOVARA« posvećen svim braniteljima i civilima stradalim obrani Vukovara 1991. godine. Natjecanje u Vukovaru je okupilo 400 natjecatelja. Za bjelovarski tekvando klub Omega nastupilo je čak 18 natjecatelja koji su osvojili šest zlata, tri srebra i četiri bronce te su u ukupnom poretku osvojili 1. mjesto u mlađim kadetima i kadetkinjama i 3. mjesto u sveukupnom plasmanu.

Seniorka Ana Piragić proglašena je najboljom na turniru, osim nje zlatne medalje u Vukovaru osvojili su: Ena Daskijević, Ema Bugarinović, Bruno Grđan, Sara Punčec i Lara Hajduković. Srebrne medalje osvojili su:Karolina Kiš, Domagoj Punčec i Ines Kovač. Bronce su osvojili: Patrik Hajduković, Jan Malogorski, Lana Malogorski i Ela Jelić. Na turniru su još nastupili: Lucija Hajduković, Laura Friščić, Irma Kovač, Petar Okrugić i Petra Klen.Na natjecanju u Zagrebu pod nazivom »Jastreb open« Bjelovarčani su došli sa 12 boraca te su osvojili četiri zlatne medalje, jednu srebrnu i tri brončane medalje. Natjecanje je okupilo čak 800 natjecatelja i tom brojkom pokazalo da je jedan od najjačih turnira u Hrvatskoj.  Sjajan nastup bjelovarskog taekwondo kluba Omega rezultirao je fantastičnim 1. mjestom u ekipnom poretku za mlađe kadete i kadetkinje.Tagovi: tkd omega, taekwondo, tekvando, vukovar open, jastreb open

Bjelovarski sudac u vrhu europskog tekvandoa

Iz Zagreba se svi borci Omege vratili s medaljama

Omega na zagrebačkom turniru osvojila jedanaest medalja

Osam medalja Omege na zagrebačkom Kondor openu

Na početku sezone Omega osvojila dva pehara

Kolodvor pobjednik čazmanskog Turnira Četiri kafića

Samo djeca zaslužuju sve

Župan Damir Bajs s predsjednikom Koordinacije nacionalnih manjina

Štićenici Udruge udomitelja na imanju Kazele

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

Neoprezna vozačica oborila starca na Lebovićevom šetalištu

Besplatna edukacija za poduzetnice pod pokroviteljstvom Grada i gradonačelnika Hrebaka

Presjekao preko kružnog toka u Zvijercima i zabio se u ogradu

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO