NASLOVNANA SVA ZVONASPORT I REKREACIJA

Bjelovarski borci iz Omege u Vukovaru i Zagrebu osvojili 21 medalju

JOŠ JEDNA ŽETVA MEDALJA
Bjelovarski borci iz Omege u Vukovaru i Zagrebu osvojili 21 medalju

Tekvondaši iz Omege nastupili su s velikim uspjehom  na memorijalnijom turniru Kup branitelja – Vukovar Open i na Jastreb Openu u Zagrebu

04.12.2017. PIŠE: TKD Omega FOTO: TKD Omega PREGLEDA: 637


BJELOVAR Pretprošli vikend natjecatelji bjelovarskog tekvando kluba OMEGA nastupili su na dva turnira koji su se održali 25. studenoga u Vukovaru i 26. studenoga u Zagrebu. Na oba turnira Omega je osvojila čak 21 medalju i to onih najsjajnijih zlatnih čak 10, srebrnih medalja osvojeno je četiri, a brončanih sedam.

Povodom obilježavanja »DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA 1991-2017«, organiziran je 6. Memorijalni međunarodni tekvando turnir »6. VUKOVAR OPEN, KUP BRANITELJA VUKOVARA« posvećen svim braniteljima i civilima stradalim obrani Vukovara 1991. godine. Natjecanje u Vukovaru je okupilo 400 natjecatelja. Za bjelovarski tekvando klub Omega nastupilo je čak 18 natjecatelja koji su osvojili šest zlata, tri srebra i četiri bronce te su u ukupnom poretku osvojili 1. mjesto u mlađim kadetima i kadetkinjama i 3. mjesto u sveukupnom plasmanu.

Seniorka Ana Piragić proglašena je najboljom na turniru, osim nje zlatne medalje u Vukovaru osvojili su: Ena Daskijević, Ema Bugarinović, Bruno Grđan, Sara Punčec i Lara Hajduković. Srebrne medalje osvojili su:Karolina Kiš, Domagoj Punčec i Ines Kovač. Bronce su osvojili: Patrik Hajduković, Jan Malogorski, Lana Malogorski i Ela Jelić. Na turniru su još nastupili: Lucija Hajduković, Laura Friščić, Irma Kovač, Petar Okrugić i Petra Klen.Na natjecanju u Zagrebu pod nazivom »Jastreb open« Bjelovarčani su došli sa 12 boraca te su osvojili četiri zlatne medalje, jednu srebrnu i tri brončane medalje. Natjecanje je okupilo čak 800 natjecatelja i tom brojkom pokazalo da je jedan od najjačih turnira u Hrvatskoj.  Sjajan nastup bjelovarskog taekwondo kluba Omega rezultirao je fantastičnim 1. mjestom u ekipnom poretku za mlađe kadete i kadetkinje.Tagovi: tkd omega, taekwondo, tekvando, vukovar open, jastreb open

Uspješan nastup Omege u Vrbovcu

Tekvondaši Omege osvojili tri medalje u Njemačkoj

Osam tekvando medalja u Kininu za Omegu

Tekvondaši Omege uspješni na Maksimir Openu

Bjelovarski sudac u vrhu europskog tekvandoa

Marić obećao Tomincu da će pitanje zemljišta budućeg stadiona biti uskoro riješeno

Veliki rezultat u malom nogometu

Župan Damir Bajs najavio dvadeset četvrte Dane hrvatskog pučkog teatra

Damir Bajs u radnom posjetu Daruvaru

BRZE KREDIT i POZAJMICE.

BRZE KREDIT i POZAJMICE.

Nudimo Novčane Pozajmice

Financijska pomoć.

nude kredite između posebice

Kombi sletio u šumu, vozač u bolnici

Peugeot se zaletio u Audija u Frankopanskoj

Subotnja šetnja Bjelovarom

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO