NASLOVNANA SVA ZVONAGOSPODARSTVO

Novi Pevecov trgovački centar u Hebrangovoj bit će gotov 2018.

USKORO POČINJE GRADNJA
Novi Pevecov trgovački centar u Hebrangovoj bit će gotov 2018.

Trgovački centar poznatog lanca, za koji je zemljište otkupljeno od Erste banke, počet će se graditi idući mjesec, te neće biti završen ove godine

24.11.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Ustupio Pevec PREGLEDA: 3624


BJELOVAR Izgradnja novog i modernog Pevecovog trgovačkog centra u Bjelovaru počinje još ovog mjeseca, potvrdila je Dijana Jendrašinkin, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija tvrtke s bivšim sjedištem u Bjelovaru, dodavši kako se sâm dovršetak izgradnje očekuje tijekom iduće godine. Podsjetimo, tvrtka Pevec zemljište i stari, montažni trgovački centar u Hebrangovoj ulici otkupila je od Erste banke krajem prošle godine za pet milijuna kuna. Ubrzo potom najavljena je izgradnja novog, modernog trgovačkog centra, a vrijednost radova procijenjena je na 20 milijuna kuna. Iako je najavljeno da će moderni centar biti dovršen prije kraja ove godine, rokovi su na kraju ipak pomaknuti, a Bjelovarčani zamoljeni za strpljenje koje bi im se na kraju ipak trebalo isplatiti.

- Tvrtka Pevec kupila je spomenuto zemljište s objektom i kako smo i najavljivali, gradit ćemo novi, lijep, suvremeno uređen i opremljen prodajni centar što smo u više navrata i komunicirali Bjelovarčanima. Premda smo planirali kako ćemo novi prodajni centar otvoriti krajem ove godine, sve nam se odužilo zbog projekta koji smo mijenjali jer želimo sagraditi objekt koji će dugoročno odgovarati našim potrebama. Ovom prilikom molimo Bjelovarčane za razumijevanje i strpljenje jer želja nam je sagraditi objekt koji će nam dugoročno biti koristan, rekla je Jendrašinkin sredinom listopada, da bi u međuvremenu pristigle nove, optimistične informacije o skorašnjem početku građevinskih radova.


Tagovi: pevec, trgovački centar

Gradi se novi Pevec na staroj lokaciji, a privremeno se centar smjestio u bivši Getro

Kad Agrokor kihne, tko se sve razboli?

Pevec gradi novi prodajni centar u Bjelovaru vrijedan 20 milijuna kuna

Umjesto buke i prašine iz silosa – trgovine, uredi, stanovi, parking....?

Novo lice na dvostruko više kvadrata

BRZE KREDIT i POZAJMICE.

Ponuda za zajam Posuditi od 2.000 eura do 90.000.000

Ponuda kredita 100 od garancija bez ikakvih problema

Ponuda kredita 100 od garancija bez ikakvih problema

Ponuda kredita 100 od garancija bez ikakvih problema

U naletu automobila smrtno stradao biciklist

Jeste li vidjeli sudar u ponedjeljak na križanju Bakačeve i Frankopanske?

Subotnja šetnja Bjelovarom

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO