NASLOVNANA SVA ZVONAVIJESTI

Prepolovio traktor i pobjegao

TAJANSTVENI KRIVAC PROMETNE NESREĆE U ZRINSKOM TOPOLOVCU
Prepolovio traktor i pobjegao

Nepoznati vozač Opel Vectre koji je udario u parkirani traktor pobjegao je pješice i odnio registarske pločice, a njegov auto se iz nepoznatih razloga zapalio i potpuno izgorio. Policija je još uvijek u potrazi za vozačem.

20.11.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Čitatelj - Facebook PREGLEDA: 9351


ZRINSKI TOPOLOVAC U subotu  18. studenoga oko 00:40 sati nepoznati vozač upravljao je Opel Vectrom, nepoznatih registarskih oznaka i vlasnika, kroz Zrinski Topolovac u smjeru Domankuša. Neposredno prije kolnog ulaza u dvorište škole, uslijed neprilagođene brzine kretanja, osobinama i stanju kolnika te vidljivosti, prednjim desnim krajem vozila udario je u zadnji lijevi kotač neregistriranog traktora IMT 539, a kojeg je nepropisno na kolniku parkirao i neosvijetljenog ostavio 51-godišnji vlasnik koji nema položeni vozački ispit. Nakon udara došlo je do razdvajanja traktora na dva dijela, dok je osobno vozilo nastavilo kretanje te se zaustavilo nakon 70 m na desnoj strani kolnika. Nakon prometne nesreće nepoznati vozač osobnog automobila je pješice napustio mjesto događaja te najvjerojatnije skinuo i odnio registarske pločice, a da prethodno vlasniku oštećenog traktora nije ostavio svoje i podatke o vozilu. Nakon 20-tak minuta od nastanka prometne nesreće, na neutvrđen način došlo je do zapaljenja osobnog vozila, koje je u potpunosti izgorjelo. Na mjesto događaja izašli su pripadnici DVD-a Zrinski Topolovac koji su gasili požar na vozilu. Slijedi rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, pronalasku vlasnika vozila i utvrđivanju identiteta vozača.


Tagovi: zrinski topolovac, crna kronika, policija, prometna nesreća

Čovjek u zrcalu iz Zrinskog Topolovca

Žetvene svečanosti u Zrinskom Topolovcu

NK Korenovo – NK Zrinski 10:0

Ženski prijateljski obračun na biralištu u Zrinskom Topolovcu

NK Polet – NK Zrinski 6:1

Hosting ponudu posebno ozbiljan u Francuskoj

Hosting ponudu posebno ozbiljan u Francuskoj

Hosting ponudu posebno ozbiljan u Francuskoj

Hosting ponudu posebno ozbiljan u Francuskoj

Hosting ponudu posebno ozbiljan u Francuskoj

Peugeot se zaletio u Audija u Frankopanskoj

Subotnja šetnja Bjelovarom

Hrebak na bazenu s vrtićkom djecom

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO