NASLOVNAZVONIMO ZA VASŽIVOT

Postani Kul kreativac – izrazi se i nešto nauči

KUL PONG KLUB IZ BJELOVARA ORGANIZIRA KREATIVNI PROJEKT
Postani Kul kreativac – izrazi se i nešto nauči

U suradnji s web i grafičkom dizajnericom Ivanom Ivanušec, sportsko-kulturni klub KUL PONG iz Bjelovara pokrenuo je zanimljiv projekt namijenjen djeci i mladima. Cilj projekta je virtualizacija slikovnica i knjiga, organizacija kreativnih radionica i edukacija o sigurnosti na internetu.

15.11.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Kul pong PREGLEDA: 424


BJELOVAR Sportsko-kulturni klub KUL PONG iz Bjelovara već je poznat po svojim mnogobrojnim vrijednim aktivnostima na području sporta, prije svega stolnog tenisa, ali i kulturnih sadržaja. Sport i kultura, dokazali su, itekako mogu ići zajedno. U prilog tomu govori i njihov novi projekt virtualizacije i web dostupnosti dječjih slikovnica. Njihova članica Rea Ban, kreativna djevojčica iz Bjelovara čije su slikovnice nagrađene na državnom natječaju »Moja prva knjiga« već je dobila priliku predstaviti se i na webu kao mlada autorica.

Sada je prilika da i ostali kreativci pokažu što znaju. Projektom nastalim u suradnji s Ivanom Ivanušec, web i grafičkom dizajnericom, postavila bi se na internet  i  djelaostalih mladih autora, a u sklopu virtualizacije predviđene su i kreativne radionice na kojima bi mladi stvarali vlastite bajke i priče. Radionice, osim one kreativne, imaju i edukacijsku ulogu.  Kako se zaštititi i biti siguran na internetu danas je više no potrebno znanje koje možete ovdje dobiti.

Virtualni svijet i društvene mreže imaju mnogo pozitivnih strana ako ih znamo pravilno i kvalitetno iskoristiti poručuju PONGovci stoga pozivaju sve zainteresirane da se priključe projektu. Sve informacije dostupne su na njihovoj internetskoj stranici kul-pong-klub.hr ili na telefon trenera Marinka Bana 095 918 6788.


Tagovi: kul pong, sport, kultura, marinko ban, rea ban

Kul Pong počeo pobjedom protiv Koprivnice

Ne baš sjajan ulazak u sezonu Kul ponga

Ban na kraju mlađekadetske karijere ostala bez finala

Marieta Magdić srebrna u Splitu

Tri natjecanja u dva dana za Sokol i Kul pong

Kredit novac 100 od garanciju 2.000 eura ima 60.000

Kredit novac 100 od garanciju 2.000 eura ima 60.000

Kredit novac 100 od garanciju 2.000 eura ima 60.000

Kredit novac 100 od garanciju 2.000 eura ima 60.000

možete dobiti iznos od 2000€ ima 600.000.000€

Kombi sletio u šumu, vozač u bolnici

Peugeot se zaletio u Audija u Frankopanskoj

Subotnja šetnja Bjelovarom

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO