NASLOVNANA SVA ZVONASPORT I REKREACIJA

Foxica Petra Miškulin među srebrnim juniorima na Cipru

DOBAR CIPARSKI NASTUP
Foxica Petra Miškulin među srebrnim juniorima na Cipru

Članica bjelovarskog kluba izgubila je u drugom kolu, ali je s ostalim juniorskim reprezentativkama osvojila ekipno drugo mjesto

14.11.2017. PIŠE: TKD Fox FOTO: TKD FOX PREGLEDA: 665


BJELOVAR/CIPAR Članica tekvando kluba FOX Petra Miškulin u sklopu juniorske tekvando reprezentacije Hrvatske nastupila je Prvenstvu Europe koje je održano na Cipru. Petri su financijski pomogli Grad Bjelovar i gradonačelnik Dario Hrebak sa svojim timom ljudi te Euroherc Osiguranje i tekvando klub FOX, kojima se Petra ovim putem zahvaljuje.

Petra je prvu borbu imala protiv reprezentacije Azerbejdžana Diane Gadzhalieva koju je pobijedila visokom bodovnom razlikom od 15:0

Drugo kolo čekala ju je reprezentativka Grčke Fani Tzeli prvoplasirane sa zadnjeg G1 turnira Galeb Belgrade Trophy Serbia Open, Petra se dobro držala prvu rundu, ali je u dogovoru s trenerom reprezentacije Igorom Matićem odlučila promijeniti taktiku i ići na pobjedu. Nažalost nije uspjela, ali po riječima trenera nitko Petri nema što zamjeriti te je vide i dalje u budućnosti kao stalnu reprezentativku. Petra je svoj nastup završila kao 9. najbolja Juniorka Europe u kategoriji do 55kg. Na kraju Europskog Prvenstva, Ženska juniorska tekvando reprezentacija osvojila je ekipno 2.mjesto, dok je Juniorska muška i ženska reprezentacija osvojila 3.mjesto, a svojom pobjedom Petra je ostavila traga u ekipnim plasmanima. Iako je zaustavljena u drugom kolu ovo je itekako vrijedan rezultat za tekvando klub Fox jer jedino Fox zadnjih 5-6 godina daje kontinuirano reprezentativce koji nastupaju na velikim natjecanjima predstavljajući svoju državu.

Ovo je bila izuzetno uspješna godina za FOX, osvajale su se medalje na najjačim svjetskim smotrama Olimpijske igre za gluhe, G1 turniri svjetske serije Slovenija Open, Belgian Open, Polish Open, Srbija Open te imamo prvake države u svim dobnim skupinama kadeti, juniori i seniori. Reprezentativce države u svim dobnim skupinama kadeti, juniori i seniori, treneri i sportaši su dobili Rektorove nagrade za postignute rezultate kao i javne zahvale od gradonačelnika Hrebaka i Grada Bjelovara.

Tagovi: tkd fox, petra miškulin, tekvando, taekwondo, prvenstvo europe, cipar

Tekvondaši Foxa i dalje nižu uspjehe

Foksići na G1 u Mariboru

Tri zlata, srebro i četiri bronce za borce Foxa na M2 turniru

Novi crni pojasevi i nove medalje za klub Fox

Godina je bila dobra za tekvondaše iz Foxa

U subotu se gasi javna rasvjeta

Hrebak najavio manifestaciju »Pisanicom do Uskrsa« i holografsku projekciju

Preminuo omiljeni profesor

Župan Bajs na konferenciji predstavio projekt »Za žene Bjelovarsko-bilogorske županije«

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dario Hrebak: »Svi samo pričaju o problemima, mi smo ih odlučili rješavati!«

Koving – dva desetljeća uspjeha

Preminuo omiljeni profesor

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO