NASLOVNANA SVA ZVONASPORT I REKREACIJA

Foxica Petra Miškulin među srebrnim juniorima na Cipru

DOBAR CIPARSKI NASTUP
Foxica Petra Miškulin među srebrnim juniorima na Cipru

Članica bjelovarskog kluba izgubila je u drugom kolu, ali je s ostalim juniorskim reprezentativkama osvojila ekipno drugo mjesto

14.11.2017. PIŠE: TKD Fox FOTO: TKD FOX PREGLEDA: 369


BJELOVAR/CIPAR Članica tekvando kluba FOX Petra Miškulin u sklopu juniorske tekvando reprezentacije Hrvatske nastupila je Prvenstvu Europe koje je održano na Cipru. Petri su financijski pomogli Grad Bjelovar i gradonačelnik Dario Hrebak sa svojim timom ljudi te Euroherc Osiguranje i tekvando klub FOX, kojima se Petra ovim putem zahvaljuje.

Petra je prvu borbu imala protiv reprezentacije Azerbejdžana Diane Gadzhalieva koju je pobijedila visokom bodovnom razlikom od 15:0

Drugo kolo čekala ju je reprezentativka Grčke Fani Tzeli prvoplasirane sa zadnjeg G1 turnira Galeb Belgrade Trophy Serbia Open, Petra se dobro držala prvu rundu, ali je u dogovoru s trenerom reprezentacije Igorom Matićem odlučila promijeniti taktiku i ići na pobjedu. Nažalost nije uspjela, ali po riječima trenera nitko Petri nema što zamjeriti te je vide i dalje u budućnosti kao stalnu reprezentativku. Petra je svoj nastup završila kao 9. najbolja Juniorka Europe u kategoriji do 55kg. Na kraju Europskog Prvenstva, Ženska juniorska tekvando reprezentacija osvojila je ekipno 2.mjesto, dok je Juniorska muška i ženska reprezentacija osvojila 3.mjesto, a svojom pobjedom Petra je ostavila traga u ekipnim plasmanima. Iako je zaustavljena u drugom kolu ovo je itekako vrijedan rezultat za tekvando klub Fox jer jedino Fox zadnjih 5-6 godina daje kontinuirano reprezentativce koji nastupaju na velikim natjecanjima predstavljajući svoju državu.

Ovo je bila izuzetno uspješna godina za FOX, osvajale su se medalje na najjačim svjetskim smotrama Olimpijske igre za gluhe, G1 turniri svjetske serije Slovenija Open, Belgian Open, Polish Open, Srbija Open te imamo prvake države u svim dobnim skupinama kadeti, juniori i seniori. Reprezentativce države u svim dobnim skupinama kadeti, juniori i seniori, treneri i sportaši su dobili Rektorove nagrade za postignute rezultate kao i javne zahvale od gradonačelnika Hrebaka i Grada Bjelovara.

Tagovi: tkd fox, petra miškulin, tekvando, taekwondo, prvenstvo europe, cipar

Tekvondaši iz Foxa iskoristili zagrebački turnir za vraćanje u formu

Borci iz Foxa u posuđenom kombiju otišli po medalje i donijeli srebro i bronce

Bjelovarčanka na kadetskom Prvenstvu Europe u Budimpešti zaustavljena u četvrtfinalu

Tekvando klub Fox radi »punom parom«

Tekvando klub Fox novu sezonu počeo brojnim aktivnostima

»Ocat i sin« – začin za zabavnu večer

NK Ivanska – NK Ribar 4:1

Prepolovio traktor i pobjegao

NK Lasta – NK Trnski 1:0

Nudimo kredit novac Finansijski gotovine ovdje

Dobiti kredit u 4 sata

Jeste li u potrebi za krediiit

nude kredite između posebice ozbiljna i brza

KREDIT PONUDA U Italiji OZBILJNA I PRIVATNI

U prometnoj nesreći u Trojstvenom Markovcu dvoje lakše ozlijeđenih

Prepolovio traktor i pobjegao

Ljuban Perenčević je generacije i generacije ekonomista naučio matematiku

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO