NASLOVNAZVONIMO ZA VASZDRAVLJE

U uredu zamjenika župana predstavljena brošura »Ljepota majčinstva«

NAKON REVIJE I BROŠURA
U uredu zamjenika župana predstavljena brošura »Ljepota majčinstva«

Brošura je tiskana u 500 primjeraka i promiče dojenje; bjelovarsko-bilogorska županija je prva u Hrvatskoj postala »prijatelj dojenja«

10.11.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Štefan Brajković PREGLEDA: 1137


BJELOVAR U uredu zamjenika župana Nevena Alića, jučer 9. studenoga, zamjenici župana Bojana Hribljan i Neven Alić, dr. Marija Čatipović predsjednica Udruge za zdravo i sretno djetinjstvo, direktorica Radio Terezije Danijela Vusić uz prisustvo majki s djecom te predstavnice Doma zdravlja Bjelovarsko-bilogorske županije prezentirali su brošuru »Ljepota majčinstva« koja je tiskana na 40 stranica i to čak u 500 primjeraka.Brošura je nastavak promicanja dojenja i majčinstva te se veže na jedinstvenu modnu reviju »Ljepota majčinstva« koja je održana 4. listopada ove godine u sklopu Nacionalnog tjedna dojenja. Organizatori revije bili su Radio Terezija i Udruga za zdravo i sretno djetinjstvo, a suorganizatori Bjelovarsko-bilogorska županija te Grad Bjelovar, dok je idejna začetnica cijelog projekta dr. Marija Čatipović.

– Iznimno je zadovoljstvo doći u Ministarstvo zdravstva ili u Unicef kao predstavnik županije koja je prva u Hrvatskoj postala prijatelj dojenja i to je zasluga svih nas skupa s našim majkama – izjavila je Čatipović te se prisjetila kako je došla na tu ideju.– Iznenadile su me neke izjave mladih majki koje su rekle da ne žele dojiti jer će izgubiti na ljepoti. To jednostavno nije istina jer žena što više puta rodi i doji ona je sve ljepša jer se tijelo tako regenerira. Moju ordinaciju posjećuje veliki broj mladih mama i sve su prekrasne jer biti majka je ljepota sama po sebi te sam došla na ideju da organiziramo modnu reviju mladih mama koju sam prezentirala Danijeli Vusić, direktorici Radio Terezije koja je oduševljeno prihvatila ideju i krenula u realizaciju projekta – izjavila je Čatipović. Inače, ove godine održana je druga po redu modna revija »Ljepota majčinstva« koja je bila iznimno posjećena.– Prva godina je bila sjajna, ova je bila još sjajnija. Ove godine smo imali 27 majki iz cijele županije tako da nismo samo imali predstavnice grada Bjelovara. Naša glavna intencija je da buduće majke potaknemo na dojenje i mislim da s ovom svima pristupačnom promocijom, našom revijom i brošurom, to i uspijevamo – izjavila je Vusić. Predstavnica Doma zdravlja BBŽ Jasenka Janeš navela je kako će ove brošure doći u prave ruke i kako će imati veliki utjecaj na buduće majke.

U samoj brošuri nalaze se fotografije 27 majki i njihove djece koje su bile sudionice ovogodišnje revije, a brošure će biti ciljano podijeljene u 83 pedijatrijske, ginekološke i ordinacije obiteljske medicine u Bjelovarsko – bilogorskoj županiji. Inače, u objavi brošure pomogli su i sponzori Biorela, Sterimar, Prima i Erste banka.

Tagovi: ljepota majčinstva, brošura, bjelovarsko-bilogorska županija, prijatelj dojenja, bojana hribljan, neven alić, marija čatipović, danijela vusić, radio terezija

U Domu kulture održana modna revija »Ljepota majčinstva«

Bjelovarčanke i Bjelovarčani uživali u modnoj reviji »Ljepota majčinstva«

Sastanak župana Damira Bajsa s ministricom znanosti i obrazovanja Blaženkom Divjak

Zamjenica župana s ravnateljima i pomoćnikom ministrice o srednjoškolskom obrazovanju

U Velikoj Pisanici obilježena obljetnica oslobođenja

»Ocat i sin« – začin za zabavnu večer

NK Ivanska – NK Ribar 4:1

Prepolovio traktor i pobjegao

NK Lasta – NK Trnski 1:0

Nudimo kredit novac Finansijski gotovine ovdje

Dobiti kredit u 4 sata

Jeste li u potrebi za krediiit

nude kredite između posebice ozbiljna i brza

KREDIT PONUDA U Italiji OZBILJNA I PRIVATNI

U prometnoj nesreći u Trojstvenom Markovcu dvoje lakše ozlijeđenih

Prepolovio traktor i pobjegao

Ljuban Perenčević je generacije i generacije ekonomista naučio matematiku

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO