NASLOVNANA SVA ZVONAVIJESTI

Opljačkana garaža, pljačkaš uhvaćen

AUTOM U PLJAČKU – PJEŠICE U BIJEG
Opljačkana garaža, pljačkaš uhvaćen

Lopovi su uzeli novce, ali su zaboravili da nakon razbijanja kase nemaju način da autom izađu iz garaže

31.10.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Štefan Brajković PREGLEDA: 8576


BJELOVAR U ponedjeljak 30, listopada oko tri sata ujutro opljačkana je parkirna kasa u bjelovarskoj podzemnoj garaži ispod Partizanovog igrališta. Kako neslužbeno saznajemo, pljačkaši su se dovezli automobilom u garažu, razvalili kasu uzeli novac i našli se u neugodnoj situaciji. Naime, kako nisu na razvaljenoj kasi mogli platiti parkirnu kartu tako nisu nikako mogli podignuti rampu na izlazu iz garaže te su ostavili automobil i pobjegli pješice s novcima.

Iz Komunalca nam je stiglo pojašnjenje s detaljnim opisom događaja i ispravkom netočnosti koje smo objavili dok se još nisu znale sve pojedinosti, te ga dajemo na uvid našim čitateljima:

Molimo Vas da objavite ovaj demanti kako bi točno informirali javnost o nastalom događaju u podzemnoj garaži, Trg Hrvatskog Sokola 2a.

Naime, krađa se dogodila 30. listopada 2017. godine u noćnim satima, prilikom čega je otuđena novčana količina iz spremnika kovanica te počinjena manja materijalna šteta na automatskoj blagajni. Pravovremenom reakcijom djelatnika zaštitarske službe koji su putem video nadzora uočili sumnjive radnje u garaži i djelatnika Policijske uprave Bjelovarsko – bilogorske, počinitelji su uhvaćeni odmah po činjenju kaznenog djela te su privedeni u Policijsku upravi na daljnje ispitivanje. Nakon izvršenih pravnih radnji, sav novčani iznos je vraćen. Oštećena automatska blagajna privremeno će biti izvan pogona do otklanjanja štete te molimo korisnike podzemne garaže da koriste preostale dvije automatske blagajne koje se nalaze na izlazu sa stepeništa (pješački izlazi).


Tagovi: pljačka, podzemna garaža, policija, crna kronika

Policajac za eure »gledao kroz prste« kamiondžijama

Kamion sletio u Orlovcu Zdenačkom

Zimski uvjeti – savjeti vozačima

I prošli vikend trećina vozača u prekršaju

Peugeot se zaletio u Audija u Frankopanskoj

Jeste li u potrebi za krediiit

Jeste li u potrebi za krediiit

Jeste li u potrebi za krediiit

Jeste li u potrebi za krediiit

Jeste li u potrebi za krediiit

Preminuo omiljeni profesor

Koving – dva desetljeća uspjeha

Iz prvaka Slovenije stiglo 20 lopti u Ždralove

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO