NASLOVNAŠKOLSKO ZVONO

Kaufland donirao Petoj osnovnoj 20.000 kuna

POMOĆ UČENICIMA S TEŠKOĆAMA
Kaufland donirao Petoj osnovnoj 20.000 kuna

U dvotjednoj akciji, kupci u Kauflandu birali su putem kupona kojoj od pet predloženih ustanova će biti doniran ček na nemali iznos

29.10.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Štefan Brajković PREGLEDA: 1145


BJELOVAR Peta osnovna škola Bjelovar, koja odgaja, obrazuje i rehabilitira učenike s većim teškoćama u razvoju dobitnik Kauflandove donacije u iznosu od 20.000 kuna.

Kauflandova akcija, koja je trajala dva tjedna i u kojoj su sami kupci kuponima odlučivali kome će između pet predloženih ustanova ili organizacija Kaufland donirati ovaj pozamašni iznos, privedena je kraju jučer, 26. listopada, dodjelom čeka sretnom dobitniku.

Donaciju u ime Pete osnovne škole Bjelovar primila je ravnateljica Jasmina Vuković od predstavnice Kauflanda Marije Franić.Dodjeli je prisustvovao i sam gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak s pročelnikom gradskog odjela za društvene djelatnosti Milanom Matekovićem.

Gradonačelnik Dario Hrebak se i osobnim medijskim angažmanom uključio u promidžbu ove akcije kako bi pomogao djeci s većim teškoćama u razvoju. Obišao je cijelu školu i na licu mjesta vidio stanje i potrebe škole te je najavio podršku u ostvarivanju projekta opremanja KABINETA ZA ASISTIVNU TEHNOLOGIJU koji će početi s djelovanjem početkom 2018. godine. O samom kabinetu bit će više u medijima sljedećih nekoliko dana.– Podržavanjem projekata u koje škola ulazi, gradonačelnik Hrebak pokazuje osobni senzibilitet za problematiku djece s teškoćama što mi je kao edukacijsko-rehabilitacijskom stručnjaku, ravnateljici pa i kao ženi i majci koja osjeća potrebe djece i roditelja izrazito drago. Kažu da je najbolji pokazatelj civiliziranosti nekog društva briga za njegove najslabije članove i zaista sam ponosna što živim u gradu u kojem čelni čovjek pokazuje istinski interes i brigu za djecu i roditelje koji su u najvećoj životnoj potrebi, a to je potreba za što boljom kvalitetom života u lokalnoj sredini. Veliko hvala Kauflandu i svim građanima koji su ubacivali kupone te gradonačelniku Hrebaku – rekla je ravnateljica Vuković.

Tagovi: v. oš bjelovar, kaufland, donacija, dario hrebak, grad bjelovar, jasmina vuković

Novi kabinet za asistivnu tehnologiju u Petoj osnovnoj školi Bjelovar

Božićna priredba Pete osnovne škole Bjelovar

Gradonačelnik Hrebak obišao Petu osnovnu školu

OSIT-ovci i učenici Pete osnovne skupa u kinu

Peta osnovna škola dobila donaciju od deset računala

Damir Bajs u radnom posjetu Daruvaru

Župan Bajs na radionici o održivom razvoju

Hrebak na bazenu s vrtićkom djecom

Gradonačelnik Hrebak najavit će gradski natječaj za najbolju start-up tvrtku

Kredit novac 100 od garanciju 2.000 eura ima 60.000

Kredit novac 100 od garanciju 2.000 eura ima 60.000

Kredit novac 100 od garanciju 2.000 eura ima 60.000

Kredit novac 100 od garanciju 2.000 eura ima 60.000

možete dobiti iznos od 2000€ ima 600.000.000€

Kombi sletio u šumu, vozač u bolnici

Peugeot se zaletio u Audija u Frankopanskoj

Subotnja šetnja Bjelovarom

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO