NASLOVNAŠKOLSKO ZVONO

Kaufland donirao Petoj osnovnoj 20.000 kuna

POMOĆ UČENICIMA S TEŠKOĆAMA
Kaufland donirao Petoj osnovnoj 20.000 kuna

U dvotjednoj akciji, kupci u Kauflandu birali su putem kupona kojoj od pet predloženih ustanova će biti doniran ček na nemali iznos

29.10.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Štefan Brajković PREGLEDA: 991


BJELOVAR Peta osnovna škola Bjelovar, koja odgaja, obrazuje i rehabilitira učenike s većim teškoćama u razvoju dobitnik Kauflandove donacije u iznosu od 20.000 kuna.

Kauflandova akcija, koja je trajala dva tjedna i u kojoj su sami kupci kuponima odlučivali kome će između pet predloženih ustanova ili organizacija Kaufland donirati ovaj pozamašni iznos, privedena je kraju jučer, 26. listopada, dodjelom čeka sretnom dobitniku.

Donaciju u ime Pete osnovne škole Bjelovar primila je ravnateljica Jasmina Vuković od predstavnice Kauflanda Marije Franić.Dodjeli je prisustvovao i sam gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak s pročelnikom gradskog odjela za društvene djelatnosti Milanom Matekovićem.

Gradonačelnik Dario Hrebak se i osobnim medijskim angažmanom uključio u promidžbu ove akcije kako bi pomogao djeci s većim teškoćama u razvoju. Obišao je cijelu školu i na licu mjesta vidio stanje i potrebe škole te je najavio podršku u ostvarivanju projekta opremanja KABINETA ZA ASISTIVNU TEHNOLOGIJU koji će početi s djelovanjem početkom 2018. godine. O samom kabinetu bit će više u medijima sljedećih nekoliko dana.– Podržavanjem projekata u koje škola ulazi, gradonačelnik Hrebak pokazuje osobni senzibilitet za problematiku djece s teškoćama što mi je kao edukacijsko-rehabilitacijskom stručnjaku, ravnateljici pa i kao ženi i majci koja osjeća potrebe djece i roditelja izrazito drago. Kažu da je najbolji pokazatelj civiliziranosti nekog društva briga za njegove najslabije članove i zaista sam ponosna što živim u gradu u kojem čelni čovjek pokazuje istinski interes i brigu za djecu i roditelje koji su u najvećoj životnoj potrebi, a to je potreba za što boljom kvalitetom života u lokalnoj sredini. Veliko hvala Kauflandu i svim građanima koji su ubacivali kupone te gradonačelniku Hrebaku – rekla je ravnateljica Vuković.

Tagovi: v. oš bjelovar, kaufland, donacija, dario hrebak, grad bjelovar, jasmina vuković

Gradonačelnik Hrebak obišao Petu osnovnu školu

OSIT-ovci i učenici Pete osnovne skupa u kinu

Peta osnovna škola dobila donaciju od deset računala

Dan Pete osnovne škole Bjelovar – svečana priredba u Domu kulture

Sedam medalja za bjelovarske učenike iz Pete osnovne škole

»Ocat i sin« – začin za zabavnu večer

NK Ivanska – NK Ribar 4:1

Prepolovio traktor i pobjegao

NK Lasta – NK Trnski 1:0

Nudimo kredit novac Finansijski gotovine ovdje

Dobiti kredit u 4 sata

Jeste li u potrebi za krediiit

nude kredite između posebice ozbiljna i brza

KREDIT PONUDA U Italiji OZBILJNA I PRIVATNI

U prometnoj nesreći u Trojstvenom Markovcu dvoje lakše ozlijeđenih

Prepolovio traktor i pobjegao

Ljuban Perenčević je generacije i generacije ekonomista naučio matematiku

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO