NASLOVNANA SVA ZVONAVIJESTI

Čitatelj »Zvona« negoduje zbog opasne ruševine preko puta Visoke tehničke škole

OPASNOST ZA PROLAZNIKE
Čitatelj »Zvona« negoduje zbog opasne ruševine preko puta Visoke tehničke škole

Naš čitatelj I. B. poslao nam je iscrpno izvješće o problemu koji ga muči, a sročeno je tako da mi nemamo što ni oduzeti ni dodati, nego ga objavljujemo u cijelosti, bez izmjena

24.10.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Čitatelj PREGLEDA: 3452


Poštovani uredniče, portala Zvono!

Danas po ovakvom vjetrovitom vremenu sa udarnim naletima vjetra, stara zgrada (skladište Severin viskija) koja se nalazi na križanju preko puta Visoke tehničke škole i Upravne zgrade grada Bjelovara hodajući po nogostupu koji je u vlasništvu grada Bjelovara postoji velika opasnost po život zbog razbitih prozorskih stakala koji nisu otpali nego vise i strše ušiljeni da ih jači vjetar sasuje na nogostup kojim prolaze pješaci i djeca školarci.

Obavješteni su komunalni redari Grada Bjelovara koji kažu da je zgrada u restauriranju kod restauratora i da ne mogu ništa učiniti te da nije u njihovoj nadležnosti, a također i zamjenica gradonačelnika je rekla da je zgrada prodana i da je vlasnik Prima Commerce i da Grad ne može ništa.

Mene kao građanina Bjelovara interesira kako gradske službe ne mogu zahtijevati da se zaštiti nogostup koji je u vlasništvu Grada ako već ne mogu sa zgradom učiniti ništa.

Nogostup koji je gradsko javno zemljište mora biti zaštićeno odozgo iznad jer postoji prijeteća opasnost po život sa smrtnim posljedicama od pada starih crijepova i razbitih ostataka prozorskog stakla koje strši ušiljeno kao nož, teško pješaku ,starcu, školarcu, maloj dječici koja prolaze po tom nogostupu stisnuti uz zid da se sakriju od jakog naleta vjetra, kiše a i nadolazećeg snijega.

Nažalost, nakon dvadeset godina od rata zgrada je bila ograđena po cijelom nogostupu i donekle pružala zaštitu. Sada više nije.

Molim gradske oce da zaštite svoje vlasništvo (javni nogostup ispred zgrade) da bude zaštićen i siguran za prolaz za sve građane, a najviše za naše malene školarce i dječicu koja tuda moraju proći i ne razmišljaju da bi im nešto moglo pasti na glavu, ne daj Bože sa smrtnim posljedicama.

Ivan.

Tagovi: ruševina, opasnost, visoka tehnička škola, prima commerce

Pješaci, oprez! Vjetar raznosi komade stakla »Šternove« zgrade

Bjelovarsko Veleučilište u pravom trenutku na pravom mjestu

Stalna suradnja Udruge OSIT i studija sestrinstva

Ministarstvo izdalo dopusnicu za vođenje studija računarstva

Pučki korizmeni napjevi u Velikoj Pisanici

Bjelovarski gimnazijalci izborili prolaz na državnu razinu natjecanja u košarci

Kreću europski projekti od 6 milijuna kuna ulaganja u obnovu Doma zdravlja u Daruvaru te glazbenu školu Brune Bjelinskog

Igor Brajdić: »Dođite u centar grada i fotkajte se uz najstariju pisanicu u Hrvatskoj!«

Još samo dva dana do uvoda u Uskrs

Jeste li u potrebi za krediiit

Jeste li u potrebi za krediiit

Jeste li u potrebi za krediiit

Jeste li u potrebi za krediiit

Jeste li u potrebi za krediiit

Preminuo omiljeni profesor

Koving – dva desetljeća uspjeha

Iz prvaka Slovenije stiglo 20 lopti u Ždralove

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO