NASLOVNAZVONIMO ZA VASŽIVOT

Uskoro Majburger u Palačinkarnici!

BJELOVARSKA PALAČINKARNICA PONOVNO IZNENAĐUJE NOVIM OKUSIMA
Uskoro Majburger u Palačinkarnici!

Iako odavna poznate po maštovitim i raznovrsnim oblicima omiljenog deserta, Pačalinke, mali restoran na Trgu hrvatskih branitelja, postaju sve više omiljeno mjesto Bjelovarčana za prvi obrok u danu. I ne, na meniju nisu samo palačinke

24.10.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 3145


BJELOVAR Mnogi će isprva, na spomen ovog deserta, pomisliti na jednostavno, svakodnevno i ne pretjerano maštovito jelo. No, iskusni sladokusci dobro znaju koliko čari krije jedna najobičnija palačinka zbog nebrojenih načina i mogućnosti pripreme. Restoran Pačalinke u Bjelovaru odmah je osvojio srca (i trbuhe) brojnih sladokusaca, a ukazanom povjerenju nastoji zahvaliti novim maštovitim ponudama jela.

Palačinke nazvane prema poznatim slatkišima već su dugo na prvom mjestu po narudžbama gostiju. Razlog je jednostavan - idealne su za najprobirljivija nepca, ali i za one koji ne žele riskirati s kombinacijama okusa. Osim poznatih okusa: Ferrero, Toffifee, Bananko, Snickers, Kit Kat, Rafaelo, Muesli, Jaffa i Kinder buena koji je najprodavanija palačinka, od sada su u ponudi Bounty, Milky way, Mars, Schoko bons i Twiks palačinke. 

Budući da raste potražnja i za slanim dodacima te da mnogima mali restoran na Trgu hrvatskih branitelja postaje omiljeno mjesto za prvi obrok u danu, u ponudi su i novi slani dodaci: slanina, krastavci, kukuruz i jaja.  Ako niste sigurni kakvog je okusa palačinka sa slaninom i jajima, provjerite na licu mjesta, a mi vas uvjeravamo da nećete požaliti. Uskoro ćete u Pačalinkama moći naručiti i druga jela za doručak, poput tosta s dodacima i jela od jaja.

Kad smo već kod najava, najveće oduševljenje izazvala je, dakako, skorašnja ponuda Majburgera.

U iščekivanju ovih okusa, ne zaboravite da ćete u Pačalinkama u svakom trenutku naići na neki proizvod po akcijskoj cijeni. Tako je, primjerice, ovih dana Cedevita uz slatku palačinku po izboru samo 6 kuna.

Aktualne ponude u svakom trenutku možete provjeriti i na njihovoj Facebook stranici Pačalinke Bjelovar.Tagovi: palačinkarnica, palačinke, majburger

Novost u Pačalinkama – slana palačinka i najjeftiniji Majburger u Bjelovaru

Najslađi doručak za početak tjedna

Tko pojede sve ne mora platiti!

Ako si na dijeti, uzmi proteinsku

Ukraden blagajnički polog iz bjelovarske palačinkarnice

U subotu se gasi javna rasvjeta

Hrebak najavio manifestaciju »Pisanicom do Uskrsa« i holografsku projekciju

Preminuo omiljeni profesor

Župan Bajs na konferenciji predstavio projekt »Za žene Bjelovarsko-bilogorske županije«

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dobio sam KREDITA / carineevoisier3@gmail.com

Dario Hrebak: »Svi samo pričaju o problemima, mi smo ih odlučili rješavati!«

Koving – dva desetljeća uspjeha

Preminuo omiljeni profesor

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO