NASLOVNANA SVA ZVONASPORT I REKREACIJA

Omega na zagrebačkom turniru osvojila jedanaest medalja

TEKVANDO – MLADI KADETI
Omega na zagrebačkom turniru osvojila jedanaest medalja

Na zagrebačkom trećem Casper Openu bjelovarski podmladak boraca osvojio je šest zlata uz po tri srebra i bronce

23.10.2017. PIŠE: TKD Omega FOTO: TKD Omega PREGLEDA: 817


BJELOVAR Bjelovarski tekvando klub Omega nastupio je sa 14 boraca na međunarodnom ttekvando natjecanju u Zagrebu 21. listopada. Turnir pod nazivom 3. Casper Open okupio je 400 natjecatelja iz 33 kluba.

Najmlađi borci tekvando kluba Omega još jedanput su pokazali da su jedni od najboljih što hrvatski tekvando može pokazati u uzrastu mlađih kadeta i kadetkinja. Oni su i ovaj turnir pokazali da su najbolji sa osvojenih 6 zlata, 3 srebra i 2 bronce. U ukupnom plasmanu već su nas naučili da su na vrhu te su i ovaj put osvojili 1. mjesto u mlađim kadetima i kadetkinjama.

Priznanje je dobio i Domagoj Punčec koji je proglašen za najboljeg borca turnira sa odlično odrađene 4 borbe i isto toliko pobjeda.U sveukupnom plasmanu u svim uzrastima Omega je osvojia 4. mjesto na turniru. Zlato su uz Domagoja osvojili : Jan Malogorski (3 pobjede), Ena Daskijević (3 pobjede), Ema Bugarinović (3 pobjede), Lucija Jukić (2 pobjede) i Sara Punčec (2 pobjede). Srebro su osvojili: Lucija Hajduković, Karolina Kiš i Nika Jukić, svaka za jednom pobjedom. Broncu su osvojili Irma Kovač i Marin Matak

Na turniru su još nastupili: Lara Hajduković, Petra Klen i Teo Sambolek. Trener Ivan Daskijević je vodio natjecatelje iz Omege na turnir u Zagreb. Jako je zadovoljan sa svojim borcima koji sve osvajaju. Kaže da sve kreće od treninga na kojem su svi redoviti i jako se trude i onda dođe natjecanje na kojem se svi zabavljamo i uživamo u plodovima rada. Ti mlađi kadeti i kadetkinje nemaju službena natjecanja kao što su nastupi za reprezentaciju i prvenstva Hrvatske ali zato ovakve međunarodne turnire doživljavaju kao svjetska prvenstva i zato prelaskom u veće uzraste pojačat ćemo treninge i rezultati neće izostati.Tagovi: tkd omega, casper open, zagreb, taekwando, tekvando

Uspješan nastup Omege u Vrbovcu

Tekvondaši Omege osvojili tri medalje u Njemačkoj

Osam tekvando medalja u Kininu za Omegu

Tekvondaši Omege uspješni na Maksimir Openu

Bjelovarski borci iz Omege u Vukovaru i Zagrebu osvojili 21 medalju

Pripreme za ulazak u 2.ligu u punom su jeku

Rezultati petog košarkaškog turnira M-11

Veliki interes prosvjetara za predavanje o održavanju discipline u razredu

ŽOK Bjelovar II – ŽOK Vrbovec II 3:1

Vedea-ne pentru problemele financiare

Vedea-ne pentru problemele financiare

Vedea-ne pentru problemele financiare

Vedea-ne pentru problemele financiare

nude kredite između posebice

Ubojici sina 30 dana istražnog pritvora

Kombi sletio u šumu, vozač u bolnici

Peugeot se zaletio u Audija u Frankopanskoj

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO