NASLOVNANA SVA ZVONASPORT I REKREACIJA

Borci iz Foxa u posuđenom kombiju otišli po medalje i donijeli srebro i bronce

BEOGRAFDSKI TURNIR
Borci iz Foxa u posuđenom kombiju otišli po medalje i donijeli srebro i bronce

Na G1 Galeb Belgrade Trophy Serbia Openu zakazivala je oprema, obnovljene su stare ozljede, ali svejedno su Bjelovarčanke i Bjelovarčani imali uspješan nastup

23.10.2017. PIŠE: TKD Fox FOTO: TKD FOX PREGLEDA: 646


BJELOVAR/BEOGRAD Članovi tekvando kluba FOX opet su briljirali na jednom od najprestižnijih natjecanja u Europi i svijetu. Foksići su nakon G1 turnira u Poljskoj nastupili i na Galeb Belgrade Trophy Serbia Openu koji isto nosi G1 status svjetske serije turnira. Ovo je rang lige prvaka u nogometu ili rukometu. Na turniru se okupilo oko 1000 natjecatelja iz cijelog svijeta. Fox je i ovaj put kao i na G1 turniru u Poljskoj, Kadetskom prvenstvu Europe bio jedini predstavnik grada i županije.

U sastavu juniorske reprezentacije Hrvatske nastupila je Petra Miškulin te je sa tri pobjede nad srpskom, njemačkom i češkom reprezentativkom osvojila brončanu medalju, dalje nije mogla jer je jednostavno elektronska oprema stvarala probleme i nije registrirala na desetke bodova.

U juniorskoj konkurenciji još su Viktorija Besednik i Marko Erjavac osvojili brončane medalje.

Viktorija je izgubila polufinalnu zbog jedne opomene od aktualne prvakinje države i juniorske reprezentativke, ali se na kraju turnira ozlijedila te joj je upitan nastup na Croatia Openu. Marko je deklasirao njemačkog reprezentativca, ali se u polufinalnoj borbi Marku otvorila rana koju je zadobio prije nekoliko tjedana te su mu popucali šavovi na nozi kojom udara i nažalost nije mogao do finala, a i za njega je vrlo upitan nastup na Croatia Openu zbog te rane na nozi.

Anja Popović nakon Kadetskog prvenstva Europe promijenila je kategoriju te je već na prvom jakom turniru došla do finala. Anja je posebnu u drugoj i trećoj borbi s lakoćom pobjeđivala reprezentativke Italije i Srbije, što veseli jer uskoro je vrlo važan G1 turnir Croatia Open.

Ines Popović se je napokon malo opustila te pokazala svu svoju raskoš koju ima te je pobijedila u dvije vrlo teške borbe i osigurala brončanu medalju, u polufinalu jednostavno nije mogla protiv znatno višlje reprezentativke Tunisa.

Nastupili su još juniori Kevin Češljar i Mateo Knezić te seniorka Sara Rajčević. Nažalost nisu prošli prva kola zbog velikih sudačkih previda i loše elektronske opreme koja je jako loše funkcionirala. Iako je oprema na ovom turniru svima zadavala probleme, iako su se Marko i Viki ozlijedili i tako nastupali, ekipa Foxa ne traži nikakav alibi, već je ovo motiv da radimo još više i još bolje. Jer od osam natjecatelja na ovoj razini imati pet medalja je ravno svjetskom čudu.

Sve natjecatelje je vodio trener Feđa Medak koji je ujedno bio i pomoćni trener juniorske reprezentacije za ovaj prestižni turnir.

Klub se zahvaljuje sportskoj zajednici BBŽ na posuđenom kombiju.

Tagovi: tkd fox, taekwondo, tekvando, g1, galeb belgrade trophy serbia open

Foxica Petra Miškulin među srebrnim juniorima na Cipru

Tekvondaši iz Foxa iskoristili zagrebački turnir za vraćanje u formu

Bjelovarčanka na kadetskom Prvenstvu Europe u Budimpešti zaustavljena u četvrtfinalu

Tekvando klub Fox radi »punom parom«

Tekvando klub Fox novu sezonu počeo brojnim aktivnostima

»Ocat i sin« – začin za zabavnu večer

NK Ivanska – NK Ribar 4:1

Prepolovio traktor i pobjegao

NK Lasta – NK Trnski 1:0

Nudimo kredit novac Finansijski gotovine ovdje

Dobiti kredit u 4 sata

Jeste li u potrebi za krediiit

nude kredite između posebice ozbiljna i brza

KREDIT PONUDA U Italiji OZBILJNA I PRIVATNI

U prometnoj nesreći u Trojstvenom Markovcu dvoje lakše ozlijeđenih

Prepolovio traktor i pobjegao

Ljuban Perenčević je generacije i generacije ekonomista naučio matematiku

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO