NASLOVNAZVONIMO ZA VASŽIVOT

Za ovogodišnju Bilogorsku kestenijadu pripremljen bogat program i zanimljiv jelovniku

DRUGA PO REDU
Za ovogodišnju Bilogorsku kestenijadu pripremljen bogat program i zanimljiv jelovniku

Obitelj Rekić poziva na Kestenijadu u Vilu Bilogore u Maloj Dapčevici u subotu i nedjelju 14. i 15. listopada

07.10.2017. PIŠE: TZBBŽ FOTO: TZBBŽ PREGLEDA: 1875


MALA DAPĆEVICA U nastojanju održavanja tradicije i ove godine organiziramo 2. Bilogorsku kestenijadu na imanju Vila Bilogore u Maloj Dapčevici, 14. i 15. listopada.

Taj predivni jesenski vikend provedite uz degustaciju domaćih proizvoda s lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji će nam se i ove godine pridružiti a to su OPG Balja iz Garešnice s pčelinjim proizvodima, OPG Gorza iz Bjelovara s malinovim vinom te OPG Jareš proizvođač vrhunskih sireva iz Dežanovca te raznih delicija od kestena koje ove godine pripremamo za sve posjetitelje. U ponudi će se naći zanimljivi gulaš od divljači s kestenom, bilogorski odrezak s kesten pireom, umakom od gljiva i suhim šljivama te za one najmlađe radit ćemo čoko slastice od kestena.U suradnji s Udrugom za promicanje kvalitete života Iskorak iz Virovitice u subotu organiziraju likovno kreativnu radionicu za djecu, ali i sve zainteresirane.

- Tema radionice je »Bilogora u jesen«, na kojoj ćete imati priliku stvarati motive šume, životinja i prirode jednostavnim grafičkim tehnikama te ih kolažirati lišćem.

– Cilj radionice: osvijestiti sudionike o biološkom bogatstvu i raznolikosti lokalnog kraja te potrebi očuvanja prirode

– Vrijeme održavanja radionice: subota, 14. 10. 2017. g., 10-13h

– Voditeljice radionice: članice Udruge za promicanje kvalitete života Iskorak - Nikolina Mihić, profesorica likovne kulture i Maja Šmolc, mag. PedagogijeU nedjelju organiziraju radionicu tjelesne aktivnosti za djecu i roditelje – »Životinjsko carstvo«

– Cilj aktivnosti: potaknuti sudionike na brigu o tjelesnom zdravlju

– Vrijeme održavanja: nedjelja, 15. 10. 2017., 14-16h

– Voditelji aktivnosti: članovi Udruge za promicanje kvalitete života Iskorak - Bojan Mihić, instruktor fitnesa u teretani i Nenad Vajagić, profesor tjelesne i zdravstvene kulture

Sudionike radionica očekuju slatka iznenađenja!

Za oba dvije radionice molimo sve zainteresirane za sudjelovanje da se prijave na mail: info@vilabilogore.com najkasnije do petka 13.10.2017. godine. Hvala unaprijed!Za ljubitelje aktivnog turizma u sklopu okućnice Vile Bilogore organiziraju sudjelovanje zainteresiranih gostiju u streličarstvu.

U suradnji s Nippy Adventures , portalom za promicanje ciklo turizma organizirana je biciklijada koja će se voziti u nedjelju 15.10.2017. godine. Početak biciklijade je u Virovitici te se vozi sve do imanja Vila Bilogore. Vozit će se kroz bilogorske šume gdje vas očekuje makadamska vožnja i usponi.

Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije, koja je i pokrovitelj »2. Bilogorske kestenijade«, od 2016 godine je postala i članica European destinations of excellence – EDEN Networka Europske komisije, najveće asocijacije održivog turizma u Europi, a sama Vila Bilogore ponosi se s četiri zvjezdice koje joj je dodijelilo Ministarstvo turizma RH.Obiteljska kuća Rekić već je pet generacija u obitelji, a od 2016 godine otvorena je gostima pod imenom Vila Bilogore. Gosti koji u sve većem broju dolaze u posjet za kuću i okućnicu imaju samo riječi hvale. Osam je godina trajala obnova kuće, a danas nudi trokrevetnu sobu, prostor za razna događanja te jedinstveni spoj prirode i arhitekture. Na jelovniku se nalaze birana jela spravljena od domaćih proizvoda lokalnih OPG-ova, pripremana po tradicionalnim recepturama bilogorskoga kraja.

Veselimo se vašem dolasku i želja nam je da svu ljepotu Bilogorskog kraja i ovu divnu jesen doživite kroz sve aktivnosti i domaću gastronomiju koju s radošću pripremamo samo za Vas – poručuje obitelj Rekić.

Tagovi: bilogorska kestenijada, kesteni, vila bilogore

Biciklom do Vile Bilogore

Prva Bilogorska kestenijada u Vili Bilogore

Oko 800 izletnika na Bilogorskoj kestenijadi

Pun tanjur zdrave i ukusne hrane nakon 44 km bicikliranja

Zelena blaga Bilogore

ŽRK Bjelovar – ŽRK Pitomača 40:30

U bjelovarskoj knjižnici možete posuditi i računalo

Gradonačelnik Hrebak predstavio projekt Bjelovar – Grad bez papira

Iz MUP-a najavljuju pojačani nadzor u prometu

Nudimo brze kredite

Nudimo brze kredite

Nudimo brze kredite

Nudimo brze kredite

Nudimo brze kredite

U naletu automobila smrtno stradao biciklist

Dijete školske dobi teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći nedaleko Čazme

Subotnja šetnja Bjelovarom

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO