NASLOVNANA SVA ZVONASPORT I REKREACIJA

Prvi Omega kup osvojili bjelovarski domaćini

IZVRSNA ORGANIZACIJA
Prvi Omega kup osvojili bjelovarski domaćini

Tekvando klub Omega organizirao je u Bjelovaru prvi Omega kup, na kojem je nastupilo 27 hrvatskih klubova i preko 240 natjecatelja, a najviše su se istaknuli domaći borci

05.10.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 597


BJELOVAR Tekvando klub Omega proteklu je subotu u Školsko sportskoj dvorani u Bjelovaru organizirao prvi po redu Omega kup. Na turniru je nastupilo preko 240 natjecatelja iz 27 hrvatskih klubova. Najbrojniji su očekivano bili domaći natjecatelji Omege kojih je nastupilo 72.– Drago nam je da je gradonačelnik Dario Hrebak prepoznao naš trud i da je osobno otvorio turnir. Dobili smo pohvale od svih klubova koji su obećali da će se vratiti i sljedeće godine. Veliku ulogu u cijeloj organizaciji, uz naravno neumorne članove kluba, odigrali su i roditelji kojima se ovim putem zahvaljujemo – zadovoljno je nakon turnira kazao Ivan Daskijević, trener Omege, uz kojega su domaće natjecatelje vodili još Ana Piragić, Kristijan Šejić, Dario Humljanović, Mateo Lončar, Zoran Bugarinović i Lea Leljak.Turnir je održan u dvije discipline i to u kicku i u borbama, a u obje su Omegaši osvojili ekipno prva mjesta. U pojedinačnom dijelu vrijedi izdvojiti Domagoja Punčeca koji je ponio titulu najboljeg mlađeg kadeta natjecanja i Elu Jelić koja je bila najbolja kadetkinja. U borbama su se najsjajnijim odličjima okitili Dino Mlinac, Dominik Miljanić, Ela Jelić, Bruno Ravenščak, Sara Punčec, Ena Daskijević, Ema Bugarinović, Lucija Jukić, Nika Jukić, Teo Sambolek i Domagoj Punčec. Na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja u disciplini kick popeo se Dino Mlinac. Srebra su osvojili Dominik Miljanić, Nina Presečan Arvay i Patricija Stepić, a bronce Oliver Gradaček, Ivan Jukić i Nera Čičak.U disciplini borbe najbolji su bili Dino Mlinac, Dominik Miljanić, Ela Jelić, Bruno Ravenščak, Sara Punčec, Ena Daskijević, Ema Bugarinović,  Lucija Jukić, Nika Jukić, Teo Sambolek, Domagoj Punčec koji su osvojili zlatne medalje.

Srebrne medalje osvojili su: Karlo Pelengić, Martin Gregurić, Martin Matak, Irma Kovač, Matko Kreštan, Laura Friščić, Jan Malogorski, Petra Klen, Lorena Bišćan Srđenović, Nina Presečan Arvay.

Brončane medalje osvojili su: Lana Malogorski,  Karolina Kiš, Davor Mlinac, Lucija Hajduković, Lara Hajduković.

Bez medalja ostali su: Patrik Mladenovski, Patrik Hajduković, Bruno Grđan, Vita Birač.Njihovi najmlađi članovi su se na svom prvom turniru natjecali u disciplini kick gdje se predstavlja brzina i preciznost. Najbolji rezultat iz kluba ostvario je Dino Mlinac koji je osvojio zlatnu medalju. Srebrnu medalju osvojili su Nina Presečan Arvay, Patricija Stepić,  dok su bronce osvojili Oliver Gradečak,Ivan Jukić, Nera Čičak,Dominik Miljanić, Karlo Utješinović, Vito Novak,Katja Utješinović, Ines Kovač.Utješne medalje osvojili su Bruno i Borna Biškup, Marko Durđević, Vinko Vukelić, Fran Stepić, Marin Bakić, Natko Plašč, Bruno Božičević,Matija Ivanović,Lovro Fridrih, Rafael Zeman, Tin Đuranec, Patrik Mladenovski, Aljoša Petrović, Petar Šanteković, Dinko Gazdek, Karlo Rajič, Rene Horvat, Aleksandar Habijanec, Filip Kostadinović, Ivano Čićak, Ante Parlov, Lovro Mađer, Robert Jarčov, Petra Srebrenović, Petra Klen, Lorena Bišćan  Srđenović, Rea Baruškin.Osim medalja osvojili su i 1. MJESTO U SVE UKUPNOM PORETKU te 1. MJESTO  U  DISCIPLINI KICK. DOMAGOJ PUNČEC  PROGLAŠEN JE NAJBOLJIM MLAĐIM KADETOM, A ELA JELIĆ NAJBOLJOM KADETKINJOM TURNIRA.

Natjecatelje su vodili Ana Piragić, Kristijan Šejić, Dario Humljanović, Mateo Lončar, Zoran Bugarinović, Lea Leljak i Ivan Daskijević.Ostali klubovi bili su zadovoljni turnirom te su pohvalili ugodnu i prijateljsku atmosferu turnira.

Posjetio ih je Mario Petreković koji je i sam bio član taekwondo kluba Omega te je nositelj majstorskog crnog pojasa. Zabavljao djecu, fotografirao se s njima te im dijelio medalje.

Trener Ivan Daskijević zahvaljuje svim roditeljima koji su pomogli  u organizaciji njihovog 1. turnira. Također zahvaljuje gradu Bjelovaru, BBŽ,  Caffe Baru »Pool Bar«, tvrtki Koestlin, Pekari Martin, Caffe baru Zagreb, tvrtki Ceste i tvrtki PPK Bjelovar na pokroviteljstvu te medijskim pokroviteljima Bjelovarskom listu, Bjelovarcu i  radiju Terezija.Uz svu tu podršku roditelja i pokrovitelja nadamo se da će OMEGA KUP postati tradicionalni turnir te da ćemo rasti iz godine u godinu.

Grad Bjelovar je grad tekvandoa i naša djeca zaslužuju turnir na kojem će probati prve borbe i pokazati ljepotu ovoga sporta pred svojom rodbinom i prijateljima.

Tagovi: tekvando, taekwondo, omega, kup

Tekvando je u Bjelovaru počeo sa Stilom

Bjelovarčanka na kadetskom Prvenstvu Europe u Budimpešti zaustavljena u četvrtfinalu

Osam medalja Omege na zagrebačkom Kondor openu

Tekvando klub Fox radi »punom parom«

Tekvando klub Fox novu sezonu počeo brojnim aktivnostima

Kamion udario u Corsu u Trojstvenom Markovcu

Amerikanka iz Velike Pisanice u potrazi za svojim korijenima

Juniorke Bjelovara prvakinje HALS-a

U četvrtom izdanju »Volim Hrvatsku« prva pobjeda za Gorana Navojeca

Nude kredite između posebice

odobravanja kredita za 1 dan.

Financijska pomoć.

Besplatno je novac kredit između Konkretno

Dajem besplatno kredit i ozbiljna

Opet pomama za Majburgerom

Bjelovar dobio i Bjelovarsko pivo – zasad točeno, uskoro i u boci

Subotnja šetnja Bjelovarom

22.10.2017.Prva službena domaća utakmica Malonogometnog kluba Bjelovar

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO