NASLOVNANA SVA ZVONAGOSPODARSTVO

Nova poslovnica HPB u Bjelovaru

Nova poslovnica HPB u Bjelovaru

U poslovnici na Kvaternikovom trgu, je pored uobičajenih šaltera i bankomata, ujedno i novi Regionalni centra za gospodarstvo

01.10.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Ustupila HPB PREGLEDA: 1117


BJELOVAR Hrvatska poštanska banka je u četvrtak, 28. rujna 2017. otvorila novu poslovnicu u Bjelovaru na adresi Eugena Kvaternika 1. Na istoj lokaciji s radom je započeo novi Regionalni centar za gospodarstvo čime HPB postaje još dostupnija poslovnim klijentima, posebno malim i srednjim poduzetnicima kojima želi postati banka prvog izbora.

Novu poslovnicu i Regionalni centar otvorio je predsjednik Uprave HPB-a Tomislav Vuić koji je kazao kako je došlo vrijeme da Bjelovar ima dvije svoje banke, austrijsku Erste i hrvatsku – Hrvatsku poštansku banku. »Naši rezultati govore za nas«, naglasio je Vuić.

Župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs pozdravio je prisutne riječima: »Dolazak banke u ovakvom stilu priznanje je svima nama. Sve je više onih koji imaju povjerenje u HPB i drago nam je da će ovdje raditi s našim poduzetnicima. Županija već surađuje s HPB-om i preporučamo se za jačanje suradnje s bankom u hrvatskom vlasništvu«. Gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak napomenuo je da je klijent HPB-a te da su ovdje svim bankama vrata otvorena, a posebno jedinoj hrvatskoj banci.

HPB je na prigodnoj svečanosti donirala 10 računala Drugoj osnovnoj školi te pet računala Udruzi roditelja djece s teškoćama u razvoju »Bjelovarski leptirići«.

HPB u Bjelovaru posluje od 2011., a osim u novoj poslovnici, usluge Banke građanima Bjelovarsko-bilogorske županije na raspolaganju su u četiri ureda Hrvatske pošte s financijskim kutkom. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati i subotom od 8 do 12 sati uz bankomata od 0 do 24 sata. Regionalni centar za gospodarstvo radi radnim danom od 8 do 16 sati.

Turistička zajednica održala edukaciju o cikloturizmu

Bjelovarski autori poigrali se sa školskom zadaćom

U Gradskoj vijećnici održan okrugli stol o mladima

Prvi Srednjeeuropski poduzetnički forum održan u Daruvarskim toplicama

Nakon građevinara, Bajs i predsjednik Komore održali i sastanak s obrtnicima

Župan i predsjednik Komore upoznali lokalne poduzetnike s natječajima

Deveti po redu Sajam poslova

Informacije o djeci preko Interneta

Na tuniskom festivalu paprike hrvatska jela privukla veliku pažnju

dobiti brz kredit kako biste riješili svoje probleme

Trebate li kredit Vrati me sada

Zajam srebrne pojedinci

Vedea-ne pentru problemele financiare

Ostali oglasi su već ovde. Dodajte vaš oglas

Posljednje zbogom Borisu Bradiću

Subotnja šetnja Bjelovarom

Prometna u Grgincu – Peugeot sletio s ceste

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO