NASLOVNAZVONIMO ZA VASŽIVOT

Greenhornsi i bend Pravila igre prikupljaju sredstva za Adrianu Krog

DOBROTVORNA AKCIJA
Greenhornsi i bend Pravila igre prikupljaju sredstva za Adrianu Krog

Igrači bjelovarskog kluba američkog nogometa kao i svake godine organiziraju humanitarnu akciju, ovaj put u korist oboljele petnaestogodišnjakinje

28.09.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 1091


BJELOVAR Klub američkog nogometa Bjelovar Greenhorns drugu godinu zaredom organizira humanitarnu akciju – DARUJMO RADOST, IGRAJUĆI SE – Ove godine pomoć prikupljaju za fizikalnu terapiju i neurorehabilitaciju robotikom petnaestogodišnje sugrađanke Adriane Krog. Adriana boluje od cerebralne paralize i velika želja joj je samostalno hodati. Neurorehabilitacijskom robotikom u Poliklinici Glavić u Zagrebu Adriana će povećati opseg pokreta na donjim ekstremitetima, dobiti bolju aktivnost mišića ruku, smanjiti spazam, poboljšati kontrolu trupa te samostalnije i uspravnije sjediti. Cijena same rehabilitacije kroz preporučeni 8-10 tjedni period iznosi 74.700,00 kuna.

Sama akcija trajati će od 01. rujna do 20. studenoga jer je u planu da Adriana ide na rehabilitaciju za vrijeme zimskih školskih praznika.

KAN Bjelovar Greenhorns će imati nekoliko aktivnosti gdje će prikupljati donacije; revijalna utakmica američkog nogometa 29. rujna na bjelovarskom korzu između ekipe bjelovarskih kineziologa i ekipe Bjelovar Greenhorns, te 30. rujna na Starom partizanovom igralištu turnir ženskih ekipa (flag football). Obje aktivnosti su uvrštene u službeni program Dana Grada Bjelovara.

Akciji su se pridružili i NK Bjelovar, NK Mladost Ždralovi, RK Bjelovar i ŽRK Bjelovar koji će donirati prihode od prodaje ulaznica jedne svoje utakmice. I. osnovna škola Bjelovar (čija je Adriana učenica) također se uključila u akciju, kao i tekvando klub FOX u čijoj će se teretani sakupljati dobrovoljni prilozi.

Na poziv KAN Bjelovar Greenhorns akciji se priključio i poznati hrvatski bend Pravila igre koji će 29. rujna povodom Dana Grada od 20 sati održati koncert na paviljonu. Nakon samog koncerta dečki iz benda održat će humanitarno fotografiranje s fanovima, a sav prikupljeni prihod ide za Adrianinu rehabilitaciju.

– Velika nam je čast odazvati se takvim akcijama. Smatram da mi moramo biti primjer mladima i uzor da podržimo takve akcije, jer ipak se radi o liječenju i troškovima liječenja za neurorehabilitaciju robotikom, tako da tu nismo dvojili ni sekunde – rekao je bubnjar pravila igre Goran Belošević.


Tagovi: greenhorns, adriana krog, humanitarna akcija, pravila igre

Američki nogomet: bjelovarski Greenhornsi protiv zaprešićkih Saintsa

Premoćni Bjelovarčani na turniru američkog nogometa – pet pobjeda u pet utakmica

Greenhornsi učili football s YouTubea!

Utakmica je humanitarna

Bjelovar Greenhornsi startali s porazom

Nude kredite između posebice

odobravanja kredita za 1 dan.

Financijska pomoć.

Besplatno je novac kredit između Konkretno

Dajem besplatno kredit i ozbiljna

Opet pomama za Majburgerom

Bjelovar dobio i Bjelovarsko pivo – zasad točeno, uskoro i u boci

Subotnja šetnja Bjelovarom

22.10.2017.Prva službena domaća utakmica Malonogometnog kluba Bjelovar

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO