NASLOVNAZVONIMO ZA VASŽIVOT

Greenhornsi i bend Pravila igre prikupljaju sredstva za Adrianu Krog

DOBROTVORNA AKCIJA
Greenhornsi i bend Pravila igre prikupljaju sredstva za Adrianu Krog

Igrači bjelovarskog kluba američkog nogometa kao i svake godine organiziraju humanitarnu akciju, ovaj put u korist oboljele petnaestogodišnjakinje

28.09.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 1233


BJELOVAR Klub američkog nogometa Bjelovar Greenhorns drugu godinu zaredom organizira humanitarnu akciju – DARUJMO RADOST, IGRAJUĆI SE – Ove godine pomoć prikupljaju za fizikalnu terapiju i neurorehabilitaciju robotikom petnaestogodišnje sugrađanke Adriane Krog. Adriana boluje od cerebralne paralize i velika želja joj je samostalno hodati. Neurorehabilitacijskom robotikom u Poliklinici Glavić u Zagrebu Adriana će povećati opseg pokreta na donjim ekstremitetima, dobiti bolju aktivnost mišića ruku, smanjiti spazam, poboljšati kontrolu trupa te samostalnije i uspravnije sjediti. Cijena same rehabilitacije kroz preporučeni 8-10 tjedni period iznosi 74.700,00 kuna.

Sama akcija trajati će od 01. rujna do 20. studenoga jer je u planu da Adriana ide na rehabilitaciju za vrijeme zimskih školskih praznika.

KAN Bjelovar Greenhorns će imati nekoliko aktivnosti gdje će prikupljati donacije; revijalna utakmica američkog nogometa 29. rujna na bjelovarskom korzu između ekipe bjelovarskih kineziologa i ekipe Bjelovar Greenhorns, te 30. rujna na Starom partizanovom igralištu turnir ženskih ekipa (flag football). Obje aktivnosti su uvrštene u službeni program Dana Grada Bjelovara.

Akciji su se pridružili i NK Bjelovar, NK Mladost Ždralovi, RK Bjelovar i ŽRK Bjelovar koji će donirati prihode od prodaje ulaznica jedne svoje utakmice. I. osnovna škola Bjelovar (čija je Adriana učenica) također se uključila u akciju, kao i tekvando klub FOX u čijoj će se teretani sakupljati dobrovoljni prilozi.

Na poziv KAN Bjelovar Greenhorns akciji se priključio i poznati hrvatski bend Pravila igre koji će 29. rujna povodom Dana Grada od 20 sati održati koncert na paviljonu. Nakon samog koncerta dečki iz benda održat će humanitarno fotografiranje s fanovima, a sav prikupljeni prihod ide za Adrianinu rehabilitaciju.

– Velika nam je čast odazvati se takvim akcijama. Smatram da mi moramo biti primjer mladima i uzor da podržimo takve akcije, jer ipak se radi o liječenju i troškovima liječenja za neurorehabilitaciju robotikom, tako da tu nismo dvojili ni sekunde – rekao je bubnjar pravila igre Goran Belošević.


Tagovi: greenhorns, adriana krog, humanitarna akcija, pravila igre

Zelenorožice, lijepe kao rožice, najšarmantnije na turniru u flag footballu

Greenhornsi završili s dobrotvornom akcijom

Drugi poraz bjelovarskih Greenhornsa zaredom

Američki nogomet: bjelovarski Greenhornsi protiv zaprešićkih Saintsa

Premoćni Bjelovarčani na turniru američkog nogometa – pet pobjeda u pet utakmica

Kredit 100 od garanciju za vijesti godine

Kredit 100 od garanciju za vijesti godine

Kredit 100 od garanciju za vijesti godine

Kredit 100 od garanciju za vijesti godine

Kredit 100 od garanciju za vijesti godine

Neoprezna vozačica oborila starca na Lebovićevom šetalištu

Bjelovarčanin Saša Tklačević, prvi pobjednik Big Brothera, postao švedski poduzetnik

Kolindu Grabar-Kitarović dočekali gradonačelnik Hrebak i župan Bajs sa suradnicima

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO