NASLOVNANA SVA ZVONASPORT I REKREACIJA

Tekvando klub Fox novu sezonu počeo brojnim aktivnostima

KRENULI PUNOM PAROM
Tekvando klub Fox novu sezonu počeo brojnim aktivnostima

Izložba sportskih fotografija, sparingovanje i treninzi u Zagrebu, promoviranje sportske prehrane, pripreme za natjecanja....

26.09.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: TKD FOX PREGLEDA: 1143


BJELOVAR U subotu 23. rujna u galeriji Fotokluba Bjelovar zamjenica gradonačelnika Valna Bastijančić Erjavac otvorila je zajedničku izložbu fotografija, Fotokluba Bjelovar i tekvando kluba Fox pod nazivom »Sportaši ponos grada«. Predsjednica i voditeljica Fotokluba Bjelovar Zlata Medak je održala uvodnu riječ te objasnila što je ponukalo mlade umjetnike da odrade ovu temu i zašto baš najuspješniji gradski sportski klub. Izložbi su prisustvovali: Predsjednica Zajednice tehničke kulture Hrvatske i tajnik Hrvatskog Fotosaveza te mnogi građani grada Bjelovara.U petak, 22. rujna Foksići su boravili i u Zagrebačkom taekwondo klubu Jastreb gdje su odrađivali sparinge, a slijedi i odlazak u goste taekwondo klubu Ion na završne sparinge prije velikih natjecanja tako da se međuklupska suradnja i suradnja van granica Bjelovara uvijek održava na visokoj razini.

Petra Miškulin je odradila prvi dio priprema na okupljanju juniorske reprezentacije Hrvatske u dvorani 4. Doma sportova. Jedan dio sportaša odradio je nutricionističko mjerenje kod Alme Bunić te dobili sponzorstvo od naše vrhunske nutricionistice. Alma je ujedno u suradnji s tekvando klubom FOX u gradskom muzeju odradila stručno predavanje za sportske klubove i njihove roditelje, a pozvani su ovaj put bili tekvando klub FOX, NK Ždralovi, NK Bjelovar, KK Vedi, STK Pong, Argonauti, ŽRK Bjelovar te se ovim putem moglo vidjeti koliko su treneri i sportaši bili zainteresirani proširiti svoje vidike i naučiti nešto novo ili osvježiti svoje znanje.

Za kraj je tu i poziv za pripreme kadetske reprezentacije Hrvatske koje se održavaju u Skradinu - pozvani su Anja Popović kao natjecatelj i Feđa Medak kao trener koji će ujedno i sudjelovati na prvenstvu Europe koje se održava u Budimpešti.Tagovi: tkd fox, fotoklub bjelovar, izložba, sportaši ponos grada, tekvando, taekwondo

Bjelovarčanka na kadetskom Prvenstvu Europe u Budimpešti zaustavljena u četvrtfinalu

Tekvando klub Fox radi »punom parom«

Foxice i Foxovci loše prošli na turniru u Innsbrucku

Tekvando klub FOX na turniru »Presidents Cup« u Grčkoj

Omega i Fox u hrvatskom kadetskom i juniorskom vrhu

Kamion udario u Corsu u Trojstvenom Markovcu

Amerikanka iz Velike Pisanice u potrazi za svojim korijenima

Juniorke Bjelovara prvakinje HALS-a

U četvrtom izdanju »Volim Hrvatsku« prva pobjeda za Gorana Navojeca

Nude kredite između posebice

odobravanja kredita za 1 dan.

Financijska pomoć.

Besplatno je novac kredit između Konkretno

Dajem besplatno kredit i ozbiljna

Opet pomama za Majburgerom

Bjelovar dobio i Bjelovarsko pivo – zasad točeno, uskoro i u boci

Subotnja šetnja Bjelovarom

22.10.2017.Prva službena domaća utakmica Malonogometnog kluba Bjelovar

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO