NASLOVNANA SVA ZVONASPORT I REKREACIJA

Tekvando klub Fox novu sezonu počeo brojnim aktivnostima

KRENULI PUNOM PAROM
Tekvando klub Fox novu sezonu počeo brojnim aktivnostima

Izložba sportskih fotografija, sparingovanje i treninzi u Zagrebu, promoviranje sportske prehrane, pripreme za natjecanja....

26.09.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: TKD FOX PREGLEDA: 1269


BJELOVAR U subotu 23. rujna u galeriji Fotokluba Bjelovar zamjenica gradonačelnika Valna Bastijančić Erjavac otvorila je zajedničku izložbu fotografija, Fotokluba Bjelovar i tekvando kluba Fox pod nazivom »Sportaši ponos grada«. Predsjednica i voditeljica Fotokluba Bjelovar Zlata Medak je održala uvodnu riječ te objasnila što je ponukalo mlade umjetnike da odrade ovu temu i zašto baš najuspješniji gradski sportski klub. Izložbi su prisustvovali: Predsjednica Zajednice tehničke kulture Hrvatske i tajnik Hrvatskog Fotosaveza te mnogi građani grada Bjelovara.U petak, 22. rujna Foksići su boravili i u Zagrebačkom taekwondo klubu Jastreb gdje su odrađivali sparinge, a slijedi i odlazak u goste taekwondo klubu Ion na završne sparinge prije velikih natjecanja tako da se međuklupska suradnja i suradnja van granica Bjelovara uvijek održava na visokoj razini.

Petra Miškulin je odradila prvi dio priprema na okupljanju juniorske reprezentacije Hrvatske u dvorani 4. Doma sportova. Jedan dio sportaša odradio je nutricionističko mjerenje kod Alme Bunić te dobili sponzorstvo od naše vrhunske nutricionistice. Alma je ujedno u suradnji s tekvando klubom FOX u gradskom muzeju odradila stručno predavanje za sportske klubove i njihove roditelje, a pozvani su ovaj put bili tekvando klub FOX, NK Ždralovi, NK Bjelovar, KK Vedi, STK Pong, Argonauti, ŽRK Bjelovar te se ovim putem moglo vidjeti koliko su treneri i sportaši bili zainteresirani proširiti svoje vidike i naučiti nešto novo ili osvježiti svoje znanje.

Za kraj je tu i poziv za pripreme kadetske reprezentacije Hrvatske koje se održavaju u Skradinu - pozvani su Anja Popović kao natjecatelj i Feđa Medak kao trener koji će ujedno i sudjelovati na prvenstvu Europe koje se održava u Budimpešti.Tagovi: tkd fox, fotoklub bjelovar, izložba, sportaši ponos grada, tekvando, taekwondo

Borci iz Foxa u Vukovaru

Foxica Petra Miškulin među srebrnim juniorima na Cipru

Tekvondaši iz Foxa iskoristili zagrebački turnir za vraćanje u formu

Borci iz Foxa u posuđenom kombiju otišli po medalje i donijeli srebro i bronce

Bjelovarčanka na kadetskom Prvenstvu Europe u Budimpešti zaustavljena u četvrtfinalu

O izradi Programa za mlade u Velikoj vijećnici

Antun Ibriks – 40 godina brinuo o estetskom identitetu Prve osnovne

Jura odvozio svoju zadnju utrku i »objesio volan o klin«

Nakon češkog, uče se i mađarski, albanski....

Dajte svoj božićni odmor

Dobio sam KEEDITA od tvrtke Gda Tamara.

Dobio sam KEEDITA od tvrtke Gda Tamara.

Dobio sam KEEDITA od tvrtke Gda Tamara.

Dobio sam KEEDITA od tvrtke Gda Tamara.

Neoprezna vozačica oborila starca na Lebovićevom šetalištu

Bjelovarčanin Saša Tklačević, prvi pobjednik Big Brothera, postao švedski poduzetnik

Kolindu Grabar-Kitarović dočekali gradonačelnik Hrebak i župan Bajs sa suradnicima

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO