NASLOVNANA SVA ZVONASPORT I REKREACIJA

Tekvando klub Fox novu sezonu počeo brojnim aktivnostima

KRENULI PUNOM PAROM
Tekvando klub Fox novu sezonu počeo brojnim aktivnostima

Izložba sportskih fotografija, sparingovanje i treninzi u Zagrebu, promoviranje sportske prehrane, pripreme za natjecanja....

26.09.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: TKD FOX PREGLEDA: 1389


BJELOVAR U subotu 23. rujna u galeriji Fotokluba Bjelovar zamjenica gradonačelnika Valna Bastijančić Erjavac otvorila je zajedničku izložbu fotografija, Fotokluba Bjelovar i tekvando kluba Fox pod nazivom »Sportaši ponos grada«. Predsjednica i voditeljica Fotokluba Bjelovar Zlata Medak je održala uvodnu riječ te objasnila što je ponukalo mlade umjetnike da odrade ovu temu i zašto baš najuspješniji gradski sportski klub. Izložbi su prisustvovali: Predsjednica Zajednice tehničke kulture Hrvatske i tajnik Hrvatskog Fotosaveza te mnogi građani grada Bjelovara.U petak, 22. rujna Foksići su boravili i u Zagrebačkom taekwondo klubu Jastreb gdje su odrađivali sparinge, a slijedi i odlazak u goste taekwondo klubu Ion na završne sparinge prije velikih natjecanja tako da se međuklupska suradnja i suradnja van granica Bjelovara uvijek održava na visokoj razini.

Petra Miškulin je odradila prvi dio priprema na okupljanju juniorske reprezentacije Hrvatske u dvorani 4. Doma sportova. Jedan dio sportaša odradio je nutricionističko mjerenje kod Alme Bunić te dobili sponzorstvo od naše vrhunske nutricionistice. Alma je ujedno u suradnji s tekvando klubom FOX u gradskom muzeju odradila stručno predavanje za sportske klubove i njihove roditelje, a pozvani su ovaj put bili tekvando klub FOX, NK Ždralovi, NK Bjelovar, KK Vedi, STK Pong, Argonauti, ŽRK Bjelovar te se ovim putem moglo vidjeti koliko su treneri i sportaši bili zainteresirani proširiti svoje vidike i naučiti nešto novo ili osvježiti svoje znanje.

Za kraj je tu i poziv za pripreme kadetske reprezentacije Hrvatske koje se održavaju u Skradinu - pozvani su Anja Popović kao natjecatelj i Feđa Medak kao trener koji će ujedno i sudjelovati na prvenstvu Europe koje se održava u Budimpešti.Tagovi: tkd fox, fotoklub bjelovar, izložba, sportaši ponos grada, tekvando, taekwondo

Tekvondaši Foxa i dalje nižu uspjehe

Foksići na G1 u Mariboru

Tri zlata, srebro i četiri bronce za borce Foxa na M2 turniru

Novi crni pojasevi i nove medalje za klub Fox

Godina je bila dobra za tekvondaše iz Foxa

Juniori Bjelovara nadigrali zagrebački Dinamo

Bjelovarski gimnazijalci uspješni u Primoštenu

KK Bjelovar – KK Cedevita 66:105

Balcano izdao novi single Crna Haljina

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

Pomozimo Jelici da ponovno vidi

Knjigica – mjesto gdje u Bjelovaru počinje knjiška pustolovina

Dario Hrebak: »Svi samo pričaju o problemima, mi smo ih odlučili rješavati!«

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO