NASLOVNANA SVA ZVONAGOSPODARSTVO

NOVO: Bjelovarska second hand trgovina otvorena i u Čazmi

NA ZAHTJEV KUPACA OTVORENA NOVA POSLOVNICA TRGOVINE »GOGA«
NOVO: Bjelovarska second hand trgovina otvorena i u Čazmi

Bjelovarčanima već dobro poznata, iako relativno nova (otvorena ove godine), trgovina »Goga« smještena na bjelovarskom korzu nedavno je dobila svoju dvojnicu u Čazmi jer je do sada velik dio kupaca ciljano u bjelovarsku trgovinu dolazio baš iz čazmanskog kraja.

19.09.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Facebook PREGLEDA: 1921


ČAZMA – Trgovina je doista otvorena na nagovor kupaca iz Čazme. Naime, mnogo naših stalnih kupaca bilo je iz onoga kraja i često bi nas zapitkivali kada ćemo otvoriti i ondje trgovinu – pojasnio je mladi vlasnik trgovine »Goga« Mladen Subotičanec. Čazmanska »Goga« svoja je vrata za posjetitelje otvorila početkom rujna, no premda se još ne može govoriti o realnoj isplativosti, Mladen je zadovoljan.

– Drago mi je da se ljudi vraćaju u trgovinu, većina onih koji nešto kupe se vrate i sljedeći put i to je dobar znak, a to se događa u oba grada – dodaje Mladen koji je početkom ove godine u posao ušao uz podršku svoje obitelji.

– Obitelj je velika potpora, mama i ja smo za sada i jedini zaposlenici trgovina, uskoro planiramo zaposliti još jednog djelatnika ili djelatnicu jer nećemo moći sve pokrivati. Krenuli smo gotovo od samog dna, s malim novčanim ulaganjima, ali velikim fizičkim angažmanom – ponosno ističe Mladen.U bjelovarskoj trgovini smještenoj u Ulici Frana Supila 12 kupcima se nudi ženska, muška i dječja odjeća i obuća te igračke i kućni tekstil i potrepštine (posuđe, zavjese, ukrasi i ostalo). Ista ponuda planira se i za čazmansku trgovinu u kojoj se zasad kupcima nudi sav navedeni asortiman osim kućnog tekstila i potrepština.

– Nastojat ćemo imati istu vrstu ponude. U Čazmi će se nuditi ista vrsta proizvoda kao i u Bjelovaru – obećao je Mladen otkrivši nam i što je to kupcima najprimamljivije u njihovoj trgovini.

– Rekao bih da je to prije svega markirana i uščuvana odjeća i ostala roba te cijene koje se u prosjeku kreću od 5 do 30 kuna što nas izdvaja iz velikog dijela konkurencije – pojasnio je Mladen.Tagovi: second hand, goga, čazma

NOVO U BJELOVARU: Mala svaštarnica rabljenih predmeta na korzu

NOVO: I veliki brojevi odjeće poznatih proizvođača u Bjelovaru

U Čazmi održana radionica za udomitelje

Čazma s dva gola nanijela prvi poraz BŠK-u

U ovom kolu malo golova, BŠK remijem zadržao vrh

Turistička zajednica održala edukaciju o cikloturizmu

Bjelovarski autori poigrali se sa školskom zadaćom

U Gradskoj vijećnici održan okrugli stol o mladima

Prvi Srednjeeuropski poduzetnički forum održan u Daruvarskim toplicama

dobiti brz kredit kako biste riješili svoje probleme

Trebate li kredit Vrati me sada

Zajam srebrne pojedinci

Vedea-ne pentru problemele financiare

Ostali oglasi su već ovde. Dodajte vaš oglas

Posljednje zbogom Borisu Bradiću

Subotnja šetnja Bjelovarom

Prometna u Grgincu – Peugeot sletio s ceste

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO