NASLOVNAZVONIMO ZA VASŽIVOT

Sedamnaestogodišnjakinja traži svog psa

NESTAO NOKI
Sedamnaestogodišnjakinja traži svog psa

Tea Škrobot, čija baka drži azil za pse »Šapa«, vrlo je emotivno doživjela nestanak svog psa – s obzirom na njenu dob, nije ni čudo; njezin apel objavljujemo u cijelosti onako kako smo ga primili, i nadamo se da će uskoro njezin Noki biti opet s njom

15.09.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Privatna arhiva PREGLEDA: 2189


Ja sam Tea Škrobot, imam 17 godina. Moja baka Marija Horvat »ima« Šapu Azil Bjelovar, svaki trenutak svog slobodnog vremena ondje provodim, jer uživam sa psima. Moja baka je žena od 70 godina, koja živi sa 60 pasa u svojoj kući, i svome dvorištu, 0-24 mora biti ondje, te je cijeli svoj život posvetila njima! Moj pas Noki je udomljen kao štene, borili smo se danima i noćima da preživi jer je imao parvovirozu. Njemu zbilja ništa ne fali, spava sa mnom na krevetu i član je naše obitelji, kamo sam išla ja, tu je išao i on. Taj je pas mužjak, što znači da dok se kuje tjeraju on bježi. Zna otići od kuće, ali  nikada nije izostao na duže vremena, i uvijek je bio objavljen na FB da je otišao. Često puta je Šapa prozivana iz razloga što ne možemo pokupiti sa ceste sve pse, imamo kapacitet od veterinarske inspekcije na 60 pasa, mi svoje pse NE USPAVLJUJEMO da uvijek imamo mjesta za sve pse koji su napušteni, tako da smo sa azilom uvijek puni i uz najbolju volju ne možemo spasiti sve pse na svijetu, ali to nekim ljudima nije dovoljno i odlučili su napakostiti meni, mojoj baki i moj obitelji krađom moga psa Nokia, kojega nisu spasili, niti su mu pomogli, te su svojim činom napakostili svima (tako zvani dobrotvori). Dajemo novčanu nagradu od 1000 kn za bilo kakvu informaciju o njemu. U prilogu su slike i dokazi kako on živi!

Lijep pozdrav!Tagovi: pas, nestao, šapa, azil

Zubati čuvari dvorišta u Babotoku

Pas upao u otvor dubok 2 metra, spasili ga bjelovarski vatrogasci

U Velikom Korenovu ceste su dokazano ravne

Kome nedostaje ljubimac?

Psić koji je preživio prometnu je zbrinut, ali ima i drugih koji traže dom

ŽRK Bjelovar – ŽRK Pitomača 40:30

U bjelovarskoj knjižnici možete posuditi i računalo

Gradonačelnik Hrebak predstavio projekt Bjelovar – Grad bez papira

Iz MUP-a najavljuju pojačani nadzor u prometu

Nudimo brze kredite

Nudimo brze kredite

Nudimo brze kredite

Nudimo brze kredite

Nudimo brze kredite

U naletu automobila smrtno stradao biciklist

Dijete školske dobi teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći nedaleko Čazme

Subotnja šetnja Bjelovarom

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO