NASLOVNANA SVA ZVONAVIJESTI

Tijekom vikenda pojačan nadzor prometa

POJAČAN NADZOR
Tijekom vikenda pojačan nadzor prometa

PU bjelovarsko-bilogorska upozorava sudionike u prometu da će u noći s 12. na 13. kolovoza biti pojačan nadzor ma cestama. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

11.08.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 1650


Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sve sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici tijekom noći 17./18. prosinca 2016. godine provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije.

Cilj akcije je smanjenje broja prometnih nesreća i pozitivni utjecaj na stanje sigurnosti u prometu. Nadzor će naročito biti usmjeren na sankcioniranje vožnje pod utjecajem alkohola i droga, ali će se sankcionirati i drugi prekršaji kao što su prekoračenja dozvoljene brzine kretanja, nekorištenje sigurnosnog pojasa, upravljanje bez položenog vozačkog ispita, upravljanje za vrijeme zabrane, upravljanje neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima kao i na suzbijanje prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.

I ovom prilikom molimo sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu, te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.


Tagovi: policija, nadzor prometa, vozači, promet

Za vrijeđanje policije na Facebooku kazna od 600 kuna

Pao s traktora i poginuo

Poginuo motociklist iz Bjelovara

Prometna na cesti Zagreb-Bjelovar kod Rovišća

Sudar na sjevernoj obilaznici

johnson owen

johnson owen

johnson owen

johnson owen

Jeste li u potrebi za krediiit

Argonauti srebrni na Neretvi

Blagdan Velike Gospe u Novoj Rači

Zlatko Pejaković u Novoj Rači

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO