NASLOVNANA SVA ZVONAGOSPODARSTVO

»Profiliranje destinacijskog menadžmenta kompanije proizvoda i destinacija«

PROVEDEN EDUKATIVAN SEMINAR
»Profiliranje destinacijskog menadžmenta kompanije proizvoda i destinacija«

Seminar je proveden u okviru projekta čiji je cilj otvaranje novih mogućnosti za profiliranje visokokvalitetnih i ekskluzivnih proizvoda. Jedna od tema na održanom seminaru bila je i Eno-gastro turizam u promociji hrvatskih destinacija

12.06.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Ustupila BBŽ PREGLEDA: 880


BJELOVAR Edukativan seminar »Profiliranje destinacijskog menadžmenta kompanije proizvoda i destinacija« u organizaciji Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije i Udruge nezavisnih putničkih agenata Hrvatske , uz potporu Ministarstva turizma, na kojemu je prisustvovao župan i predsjednik Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs održan je 6. lipnja, u velikoj vijećnici.

Seminar je proveden u okviru projekta čiji je cilj otvaranje novih mogućnosti za profiliranje visokokvalitetnih i ekskluzivnih proizvoda. Jedna od tema na održanom seminaru bila je i Eno-gastro turizam u promociji hrvatskih destinacija, gdje se moglo čuti kako je upravo gastronomija, odnosno autohtona ponuda, najjači adut za turizam na kontinentu. Osim o eno-gastro turizmu govorilo se i o: Promociji turizma kroz profiliranje destinacija i DMK, Wellbeing i termalnom turizmu za DMK proizvode, Konjičkom turizmu, Kanalima prodaje kulturnog turizma, Poslovnom i korporativnom turizmu u profiliranju DMK programa te Profiliranju destinacija i DMK.– DMK označava kompanije koje se brinu o razvijanju i upravljanju destinacijama i raznim turističkim proizvodima, a zadnji cilj je dovođenje što većeg broja turista. Uvijek je novi proizvod bitan da bi destinacija bila interesantna, neke stvari se moraju izmišljati kako bi privuklo goste. Najjači adut na kontinentu je zasigurno gastro turizam jer s našom kuhinjom možemo privući sladokusce cijelog svijeta. No, imamo mi i drugih stvari, poput foto ili konjičkog turizma, to su sve motivi koji mogu dovesti goste – pojasnio je Zlatko Kukec, predsjednik Udruge nezavisnih putničkih agenata Hrvatske.

– Moramo raditi na onome što je danas tema, a to je suradnja privatnog i javnog sektora, radnom menadžmentu i uslugama. Kada govorimo o tome onda suradnja UNPAH-a i Ministarstva turizma dovela je do toga da imamo predavanja na temu destinacijskog menadžmenta. Želimo pružiti usluge i programe koji mogu biti konkurenti, a kontinent je upravo ono mjesto gdje moramo raditi i pružiti više da bi postigli rezultat, a očito imamo potencijala. Što se tiče gastronomije, autohtona jela su jedan od aduta naše turističke ponude, a m smo upravo za to dobili niz priznanja. No, osim priznanja, najvažnije je da su naši OPG-ovi, Daruvarske toplice puni – rekao je župan Bajs. Tagovi: edukativan seminar, turizam, eno-gastro, bjelovarsko-bilogorska županija, damir bajs

Pet milijuna kuna za financiranje razvoja cikloturizma

Zamjenica župana Bojana Hribljan na sajmu poslova u turizmu

Strani lovci sve više dolaze na »kraj svijeta«

Bajs predstavio dobre turističke rezultate

Bajs: »Naš kraj je idealan za cikloturizam«

Juniori Bjelovara nadigrali zagrebački Dinamo

Bjelovarski gimnazijalci uspješni u Primoštenu

KK Bjelovar – KK Cedevita 66:105

Balcano izdao novi single Crna Haljina

KREDITI i POZAJMICE

BRZE KREDIT i POZAJMICE.

Kreditna pomoc u cijeloj sigurnosti 100 brža

Kreditna pomoc u cijeloj sigurnosti 100 brža

Kreditna pomoc u cijeloj sigurnosti 100 brža

Pomozimo Jelici da ponovno vidi

Obitelj i brojni Bjelovarčani ispratili Albina Vidovića na posljednji počinak

Knjigica – mjesto gdje u Bjelovaru počinje knjiška pustolovina

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO