NASLOVNANA SVA ZVONASPORT I REKREACIJA

NK »Trnski« Nova Rača dobio 40 kompleta sportske opreme od tekstilnog lanca KiK

NK »Trnski« Nova Rača dobio 40 kompleta sportske opreme od tekstilnog lanca KiK

Zadovoljni smo što je KiK prepoznao naš rad i trud da u našoj sredini animiramo što više mladih i posvetimo ih sportu i zdravom načinu života te i ovim putem zahvaljujemo KiK-u na donaciji. Sada i naši igrači treniraju i igraju u KiK dresovima – poručuje Daniel Miličević, predsjednik NK »Trnski« iz Nove Rače

09.06.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 2019


NOVA RAČA Nogometni klub »Trnski« Nova Rača, 24. svibnja,  preuzeo je donaciju sportske opreme tvrtke KiK u svom klubu. Donacija je sadržavala 40 kompleta sportske opreme.

Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio, te štucne. Primopredaja je izvršena u prisustvu tajnika kluba Dražena Vinkovića te direktora Kik-a, gosp. Ante Rimca i direktorice PlasmaN Grupe, gđice Nataše Đuričić

NAJVEĆA DONACIJA U HRVATSKOM NOGOMETU!

Povodom akcije »Maknimo djecu s ulice!«, već treći put, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste.

– Zadovoljni smo što je KiK prepoznao naš rad i trud da u našoj sredini animiramo što više mladih i posvetimo ih sportu i zdravom načinu života te i ovim putem zahvaljujemo KiK-u na donaciji. Sada i naši igrači treniraju i igraju u KiK dresovima – poručuje Daniel Miličević, predsjednik NK »Trnski« iz Nove Rače

KIK TEXTILIEN, NJEMAČKI TEKSTILNI LANAC I BROJ 1 U EUROPI

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 72., dok je dugoročni plan preko 100 filijala.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme – KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene! Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi sa preko 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2015. god. KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna €.
Tagovi: trnski, nova rača, nogomet, kik, donacija

Čazma će proljeće dočekati na vrhu tablice

Omladinacu bod kod kuće, Lasta neuspješna u gostima, Trnski Čazmi »diše za vrat«

Trnski remizirao u Garešničkom Brestovcu i prepustio vrh Čazmi i Ribaru

BŠK kiksao kod kuće, Čazma u gostima, a Trnski potukao Bilo za vrh tablice

Čazma s dva gola nanijela prvi poraz BŠK-u

Metalni modeli

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

Pomozimo Jelici da ponovno vidi

Dario Hrebak: »Svi samo pričaju o problemima, mi smo ih odlučili rješavati!«

Svećenika ošamućenog od pića odvezli na groblje uz lijes

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO