NASLOVNAKOMENTARI

Rukavina odgovara Totgergeliju: »Bilo bi moralno da podnesete ostavku jer ste promašena politička investicija«

REPOVI - KAZNENE PRIJAVE
Rukavina odgovara Totgergeliju: »Bilo bi moralno da podnesete ostavku jer ste promašena politička investicija«

Kolumnist Zvona na reagiranje predsjednika ŽO HDZ odgovara podsjećanjem da g. Miro Totgergeli zauzima samo funkcije na koje je došao voljom stranačkih vođa, ali ne i one na koje se dolazi voljom naroda jer je sve izbore izgubio

05.06.2017. PIŠE: Željko Rukavina FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 5421


Poštovani saborski zastupniče i predsjedniče ŽO HDZ BBŽ! Moram Vas tako osloviti, jer ste se tako potpisali pod tekst kojim reagirate na moj komentar. Tražite da Vam se ispričam zbog, kako navodite, insinuacija na Vaš račun dok ste bili direktor bjelovarske Elektre. Da, točno je i u pravu ste da sam napisao kako se uz ime dotičnog vuku i neki neugodni repovi. Izraz »vuku repovi« je bila više stilska figura, a ne vrijednosni sud o Vašem radu u HEP-u, u što ne ulazim. Slažem se s Vama, da nije bilo mjesta stilskim figurama, jer Vam je po tonu reagiranja nanijelo »nepravdu i bol«. Trebao sam biti direktan, jer je to prihvatljivije i čišće. Pod »repovima« sam mislio na dvije kaznene prijave. Prva iz rujna prošle, a druga iz siječnja ove godine. U obje se dovodite u sumnju da ste počinili kazneno djelo krivotvorenja službene isprave i kazneno djelo ovjere neistinitog sadržaja. Toliko o HEP-u. Namjera mi je bila da se referiram na Vas kao političara. Zbog dva uzastopna poraza u prvom krugu izbora za župana u četiri godine, normalno bi bilo da budete bivši. Ako ne smjenom, onda bi se sami trebali povući s, kako navodite, funkcije predsjednika ŽO BBŽ. To bi bio moralni čin prema svima. Stranci koja je u kampanju uložila golem novac, između ostalih i nas poreznih obveznika. Posebice prema onima koji su zaokružili Vaše ime, a nisu dobili ništa. Pokazali ste se »promašenom političkom investicijom«. Cinici bi rekli »politički Obrovac«. To što ste saborski zastupnik kod mene ne stvara nikakav respekt, jer znam da se u sabor ulazi uglavnom voljom »mudrih« stranačkih vođa koji kroje liste kako se njima dopada. Da se u Sabor ulazi nekòm vrstom testa, uvjeren sam da bi na Markov trg dolazili kao turist. Uostalom, dokaz je da se svaki put popiknete u kandidaturi za župana. Isto mišljenje imam gotovo o svim zastupnicima. Za ulazak u Sabor se uglavnom ne gleda pamet, znanje, repovi, poštenje i slično, već je dovoljno biti blizak vođi i eto te u »klupici« koja nosi pregršt nezasluženih privilegija. Nije potrebno ni liječničko uvjerenje da je netko pri zdravoj pameti, već vođin blagoslov. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom, gospodine saborski zastupniče i predsjedniče ŽO HDZ BBŽ, mene možete sudski goniti, ali i prijaviti Hrvatskom novinarskom društvu, čiji član nisam postao stavljanjem na listu, već radom koji je ocijenila komisija.

S osobitim poštovanjem, Željko Rukavina

 

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije ZVONO.eu portala.


Tagovi: miro totgergeli, hdz, hep, lokalni izbori, saborski zastupnik

Rukavina: Totgergeli se nije u stanju ni potpisati na svoj odgovor

Totgergelijev odgovor Rukavini

Reagiranje saborskog zastupnika Mire Totgergelija na komentar autora Željka Rukavine

Quo vadis, bjelovarska vrhuško?

Prijava dana pred dva mjeseca na nadležno mjesto, u Ministarstvo zdravlja

Kredit 100 od garanciju za vijesti godine

Kredit 100 od garanciju za vijesti godine

Kredit 100 od garanciju za vijesti godine

Kredit 100 od garanciju za vijesti godine

Kredit 100 od garanciju za vijesti godine

Neoprezna vozačica oborila starca na Lebovićevom šetalištu

Bjelovarčanin Saša Tklačević, prvi pobjednik Big Brothera, postao švedski poduzetnik

Kolindu Grabar-Kitarović dočekali gradonačelnik Hrebak i župan Bajs sa suradnicima

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO