NASLOVNANA SVA ZVONAGOSPODARSTVO

Vratimo Bjelovaru duh pobjednika!

ISTAKNUTI BJELOVARSKI KULTURNJACI ZAJEDNIŠTVOM ČINE BJELOVAR NADALEKO PREPOZNATLJIVIM
Vratimo Bjelovaru duh pobjednika!

02.06.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Štefan Brajković PREGLEDA: 6318


BJELOVAR U sloganu gradonačelničkog kandidata Daria Hrebaka »Vratimo Bjelovaru duh pobjednika!« sadržano je istodobno i geslo i sinergijski naboj koji u svome radu slijede i njeguju iznimno uspješni bjelovarski kulturnjaci koje smo uspjeli zajedno snimiti u opuštenu razgovoru, upravo, s pobjednikom prvoga izbornoga kruga.

Sveprisutni arhitekt Marijan Gezi se, primjerice, nakon iznimno uspješne prve dionice rekonstrukcije paviljona i platoa u središnjem gradskom parku, upravo vratio iz Štefanja gdje sudjeluje u iznimno složenome poslu kompletiranja triju zvona crkve sv. Stjepana iz 1242. godine. Tihomir Vondra, profesionalni glazbenik i autor najboljeg Božićnog koncerta u Hrvatskoj, se, pak, netom vratio iz Zagreba gdje je sa svojim matičnim Orkestrom Oružanih snaga Republike Hrvatske imao protokolarni nastup u prigodi posjeta predsjednika Republike Kosovo Hashima Taçija. Raspoloženi profesor glazbe Ivica Mihajlović taj čas je stigao s probe dvaju izvanserijskih terezijanskih programa: legendarnog bjelovarskog Dixieland Banda s programom koji će za koji dan voditi proslavljeni Bjelovarčanin Vojo Šiljak »U spomen na Ivu Robića« i ponovno oživljena Dječjega glazbenoga festivala »Djeca, radost, pjesma«. Nasmiješeni francjozefski brk Mladena Medaka Gage nimalo nam ne otkriva njegovo uzbuđenje nastupom na 14. glazbenom festivalu Kre Mure i Drove što će se u petak navečer održati na središnjem preloškom trgu. Tajnoviti pogled akademskog slikara Dubravka Adamovića, ravnatelja Kulturnoga i multimedijskoga centra Bjelovar čije će kino fotelje nakon 150 tisuća posjetitelja ovih dana na temeljito čišćenje, čuva tajnu o nabavci dijela nove opreme. Jer, naime, upravo se navršilo tri godine od službenoga preuzimanja objekta najuspješnije ustanove u kulturi Grada Bjelovara.


Tagovi: lokalni izbori, dario hrebak, kandidat za gradonačelnika

Rukavina: Totgergeli se nije u stanju ni potpisati na svoj odgovor

Rukavina odgovara Totgergeliju: »Bilo bi moralno da podnesete ostavku jer ste promašena politička investicija«

Hrebak novi gradonačelnik Bjelovara; Lneniček novi gradonačelnik Daruvara

Posavec podržao Posavca za gradonačelnika

Dario Hrebak zahvalio na podršci i pozvao na glasanje u drugom krugu 4. lipnja

Metalni modeli

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

Pomozimo Jelici da ponovno vidi

Dario Hrebak: »Svi samo pričaju o problemima, mi smo ih odlučili rješavati!«

Svećenika ošamućenog od pića odvezli na groblje uz lijes

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO