NASLOVNANA SVA ZVONAGOSPODARSTVO

Vratimo Bjelovaru duh pobjednika!

ISTAKNUTI BJELOVARSKI KULTURNJACI ZAJEDNIŠTVOM ČINE BJELOVAR NADALEKO PREPOZNATLJIVIM
Vratimo Bjelovaru duh pobjednika!

02.06.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Štefan Brajković PREGLEDA: 5988


BJELOVAR U sloganu gradonačelničkog kandidata Daria Hrebaka »Vratimo Bjelovaru duh pobjednika!« sadržano je istodobno i geslo i sinergijski naboj koji u svome radu slijede i njeguju iznimno uspješni bjelovarski kulturnjaci koje smo uspjeli zajedno snimiti u opuštenu razgovoru, upravo, s pobjednikom prvoga izbornoga kruga.

Sveprisutni arhitekt Marijan Gezi se, primjerice, nakon iznimno uspješne prve dionice rekonstrukcije paviljona i platoa u središnjem gradskom parku, upravo vratio iz Štefanja gdje sudjeluje u iznimno složenome poslu kompletiranja triju zvona crkve sv. Stjepana iz 1242. godine. Tihomir Vondra, profesionalni glazbenik i autor najboljeg Božićnog koncerta u Hrvatskoj, se, pak, netom vratio iz Zagreba gdje je sa svojim matičnim Orkestrom Oružanih snaga Republike Hrvatske imao protokolarni nastup u prigodi posjeta predsjednika Republike Kosovo Hashima Taçija. Raspoloženi profesor glazbe Ivica Mihajlović taj čas je stigao s probe dvaju izvanserijskih terezijanskih programa: legendarnog bjelovarskog Dixieland Banda s programom koji će za koji dan voditi proslavljeni Bjelovarčanin Vojo Šiljak »U spomen na Ivu Robića« i ponovno oživljena Dječjega glazbenoga festivala »Djeca, radost, pjesma«. Nasmiješeni francjozefski brk Mladena Medaka Gage nimalo nam ne otkriva njegovo uzbuđenje nastupom na 14. glazbenom festivalu Kre Mure i Drove što će se u petak navečer održati na središnjem preloškom trgu. Tajnoviti pogled akademskog slikara Dubravka Adamovića, ravnatelja Kulturnoga i multimedijskoga centra Bjelovar čije će kino fotelje nakon 150 tisuća posjetitelja ovih dana na temeljito čišćenje, čuva tajnu o nabavci dijela nove opreme. Jer, naime, upravo se navršilo tri godine od službenoga preuzimanja objekta najuspješnije ustanove u kulturi Grada Bjelovara.


Tagovi: lokalni izbori, dario hrebak, kandidat za gradonačelnika

Rukavina: Totgergeli se nije u stanju ni potpisati na svoj odgovor

Rukavina odgovara Totgergeliju: »Bilo bi moralno da podnesete ostavku jer ste promašena politička investicija«

Hrebak novi gradonačelnik Bjelovara; Lneniček novi gradonačelnik Daruvara

Posavec podržao Posavca za gradonačelnika

Dario Hrebak zahvalio na podršci i pozvao na glasanje u drugom krugu 4. lipnja

KREDIiT PONUDA 3

odobravanja kredita za 1 dan.

Financijska pomoć.

Financijska pomoć.

Besplatno je novac kredit između Konkretno

Posljednje zbogom Borisu Bradiću

Opet pomama za Majburgerom

Bjelovar dobio i Bjelovarsko pivo – zasad točeno, uskoro i u boci

22.10.2017.Prva službena domaća utakmica Malonogometnog kluba Bjelovar

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO