NASLOVNANA SVA ZVONAPOLITIKA

Posavec podržao Posavca za gradonačelnika

MEĐIMURSKA PODRŠKA
Posavec podržao Posavca za gradonačelnika

Međimurski župan Matija Posavec, koji je na nedavnim lokalnim izborima ponovo izabran u prvom krugu, izrazio je podršku Davorinu Posavcu koji se u drugom krugu natječe za gradonačelnika Bjelovara

02.06.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 1806


BJELOVAR – Došao sam u Bjelovar podržati svoje stranačke kolege i kolegice kao i Davorina Posavca za gradonačelnika Bjelovara. Lokalni izbori su izbori neposrednog kontakta s građanima i tim izborima se određuje kakve ćemo imati bolnice, ceste ili škole. Županija iz koje ja dolazim je uvijek imala odlične odnose s Bjelovarsko-bilogorskom županijom zahvaljujući gospodinu Bajsu. Sada želim da naša županija i naš Čakovec na visokom nivou surađuju i s Gradom Bjelovarom i uvjeren sam da će ta suradnja biti veoma uspješna ako gradonačelnik bude gospodin Posavac. Inače, Davorin Posavac dolazi iz gospodarstva što je veoma važno, dokazao se kao direktor najuspješnijeg poljoprivrednog sajma u Hrvatskoj i ako će na taj način voditi Grad, Bjelovar će zasigurno postati perjanica ovog dijela Hrvatske – poručio je međimurski župan Matija Posavec.

Tako je Davorin Posavac dobio podršku dva župana – međimurskog skoro prezimenjaka i »svojeg« Bajsa, koji je također bio prisutan na obraćanju Posavca i Posaveca javnosti te izjavio:

– Kao župan surađivat ću s bilo kim koga građani Bjelovara izaberu, ali moram naglasiti da i u prvom krugu pa tako i sada podržavam Davorina Posavca. Razlog je jasan. Gospodin Posavac dokazao se kao gospodarstvenik, ima puno kvalitetnih ideja za koje smatram da trebaju zaživjeti. Prije svega tu mislim na smanjenje prireza, otvaranje nove gospodarske zone kao i izgradnje nove škole. Također, s gospodinom Posavcem dijelim razmišljanje o tome kako da Bjelovar postane regionalno središte i ako ga građani izaberu za novog gradonačelnika uvjeren sam da će to Bjelovar i postati.

Sam Davorin Posavac se pak zahvalio međimurskom i bjelovarsko-bilogorskom županu na potpori te je istaknuo da je sa županima prije konferencije imao vrlo konstruktivan sastanak.

– Imam veliki motiv da svi zajedno radimo za Grad Bjelovar. Moja vizija je da Bjelovar mora imati brzu cestu, jače gospodarstvo, podržat ću izgradnju nove bolnice kakvu Bjelovar zaslužuje i kada postanem gradonačelnik Bjelovar će imati odličnu suradnju sa susjednim županijama.


Tagovi: davorin posavac, lokalni izbori, kandidat za gradonačelnika, damir bajs, matija posavec

U petak počinje Jesenski bjelovarski sajam

POSAVEC: »Hrebak nije učinio ništa da Bjelovar zadrži projekt Doline!«

Davorin Posavac: Dosta je politike, idemo raditi!

Bajs podržao Posavca

Quo vadis, bjelovarska vrhuško?

Metalni modeli

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

Pomozimo Jelici da ponovno vidi

Dario Hrebak: »Svi samo pričaju o problemima, mi smo ih odlučili rješavati!«

Svećenika ošamućenog od pića odvezli na groblje uz lijes

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO