NASLOVNANA SVA ZVONAPOLITIKA

Dario Hrebak zahvalio na podršci i pozvao na glasanje u drugom krugu 4. lipnja

KONFERENCIJA ZA NOVINARE U HSLS-u
Dario Hrebak zahvalio na podršci i pozvao na glasanje u drugom krugu 4. lipnja

Hrebak je najavio da će, ukoliko bude izabran, surađivati sa svima, a jedan od prvih poteza bit će mu revizija poslovanja gradskih tvrtki i negirao je političku trgovinu kadroviranjem

01.06.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 2353


BJELOVAR Svoju posljednju tiskovnu konferenciju prije drugog kruga izbora jedan od dvojice kandidata održao je u stranačkim prostorijama HSLS-a u srijedu 31. svibnja. Dario Hrebak tom je prigodom pozvao građane da izađu na izbore, te da i u drugom krugu glasaju ne za stranku već za čovjeka koji ima čist obraz i kojem će interesi građana uvijek biti na prvom mjestu.

U svom je obraćanju Hrebak glasačima zahvalio na dosadašnjoj podršci, i medijima na korektnom prenošenju kampanje.

– Ugodno su me iznenadile reakcije sugrađana koji mi u posljednjih tjedan dana daju sve veću podršku. Sve je više nas koji želimo promjenu i koji želimo pokazati kakav Bjelovar doista želimo imati. Također, zahvaljujem strankama i listama koji su nam dali podršku. Tu je velik broj protukandidata iz prvog kruga, i lista koje su osvojile vijećnička mjesta. Jasno je po tome prosuditi kako većina u Gradskom vijeću već postoji, a to je izuzetno bitno zbog donošenja odluka. Bjelovar nema vremena za čekanje, moramo odmah krenuti na posao, i zbog toga je dobro da imamo stabilnu vlast – rekao je Dario Hrebak.

Hrebak je također napomenuo kako ova široka podrška znači da su spremni sa svima surađivati i razgovarati, te da je došlo vrijeme da se u gradskoj politici traži što nas sve spaja, a ne razdvaja.

– Jedna od mojih prvih odluka bit će jasno uspostavljanje kriterija u upravljanju gradskim tvrtkama i institucijama, te transparentnost u poslovanju. Naložit ću reviziju poslovanja svih tvrtki jer nam treba čist početak, i da znamo na čemu smo te kako krenuti dalje. Zanima nas u kojem su stanju vodovodna i kanalizacijska infrastruktura, institucije i njihova radna vremena, u kojem su stanju natječaji i projekti. Neke treba nastaviti, ali treba biti siguran gdje stojimo. Naš cilj će također biti efikasnija Gradska uprava kako bismo što više sredstava mogli uložiti u obrazovanje i gospodarstvo. To su dvije okosnice našeg programa – napomenuo je Hrebak.

Tim koji ga je pratio u kampanji s njim će sudjelovati i u vođenju Grada Bjelovara. Zajedno će stvarati Bjelovar kao središte regije, te moderan i pametan grad 21. stoljeća.

– Bit ću gradonačelnik svim građanima, i oštro ću reagirati na podjele poput ovih koje se pokušavaju nametnuti u zadnjim danima kampanje. Obećao sam pozitivnu kampanju, a tako ću je i završiti. Uz široku podršku pozivam građane da u nedjelju izađu na izbore, i da izaberu tim ljudi koji stoji iza mene jer s nama se duh pobjednika vraća u Bjelovar – poručio je Dario Hrebak.


Tagovi: dario hrebak, lokalni izbori, kandidat za gradonačelnika

Pri kraju energetska obnova Dječjeg vrtića Bjelovar

Bjelovar prvi »Tax free« grad u Hrvatskoj

Hrebak najavio da vrtići neće koštati više od 600 kuna mjesečno

Bjelovar dobio i Bjelovarsko pivo – zasad točeno, uskoro i u boci

Opet pomama za Majburgerom

KREDIiT PONUDA 3

odobravanja kredita za 1 dan.

Financijska pomoć.

Financijska pomoć.

Besplatno je novac kredit između Konkretno

Posljednje zbogom Borisu Bradiću

Opet pomama za Majburgerom

Bjelovar dobio i Bjelovarsko pivo – zasad točeno, uskoro i u boci

22.10.2017.Prva službena domaća utakmica Malonogometnog kluba Bjelovar

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO