NASLOVNANA SVA ZVONAPOLITIKA

Dario Hrebak zahvalio na podršci i pozvao na glasanje u drugom krugu 4. lipnja

KONFERENCIJA ZA NOVINARE U HSLS-u
Dario Hrebak zahvalio na podršci i pozvao na glasanje u drugom krugu 4. lipnja

Hrebak je najavio da će, ukoliko bude izabran, surađivati sa svima, a jedan od prvih poteza bit će mu revizija poslovanja gradskih tvrtki i negirao je političku trgovinu kadroviranjem

01.06.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 2470


BJELOVAR Svoju posljednju tiskovnu konferenciju prije drugog kruga izbora jedan od dvojice kandidata održao je u stranačkim prostorijama HSLS-a u srijedu 31. svibnja. Dario Hrebak tom je prigodom pozvao građane da izađu na izbore, te da i u drugom krugu glasaju ne za stranku već za čovjeka koji ima čist obraz i kojem će interesi građana uvijek biti na prvom mjestu.

U svom je obraćanju Hrebak glasačima zahvalio na dosadašnjoj podršci, i medijima na korektnom prenošenju kampanje.

– Ugodno su me iznenadile reakcije sugrađana koji mi u posljednjih tjedan dana daju sve veću podršku. Sve je više nas koji želimo promjenu i koji želimo pokazati kakav Bjelovar doista želimo imati. Također, zahvaljujem strankama i listama koji su nam dali podršku. Tu je velik broj protukandidata iz prvog kruga, i lista koje su osvojile vijećnička mjesta. Jasno je po tome prosuditi kako većina u Gradskom vijeću već postoji, a to je izuzetno bitno zbog donošenja odluka. Bjelovar nema vremena za čekanje, moramo odmah krenuti na posao, i zbog toga je dobro da imamo stabilnu vlast – rekao je Dario Hrebak.

Hrebak je također napomenuo kako ova široka podrška znači da su spremni sa svima surađivati i razgovarati, te da je došlo vrijeme da se u gradskoj politici traži što nas sve spaja, a ne razdvaja.

– Jedna od mojih prvih odluka bit će jasno uspostavljanje kriterija u upravljanju gradskim tvrtkama i institucijama, te transparentnost u poslovanju. Naložit ću reviziju poslovanja svih tvrtki jer nam treba čist početak, i da znamo na čemu smo te kako krenuti dalje. Zanima nas u kojem su stanju vodovodna i kanalizacijska infrastruktura, institucije i njihova radna vremena, u kojem su stanju natječaji i projekti. Neke treba nastaviti, ali treba biti siguran gdje stojimo. Naš cilj će također biti efikasnija Gradska uprava kako bismo što više sredstava mogli uložiti u obrazovanje i gospodarstvo. To su dvije okosnice našeg programa – napomenuo je Hrebak.

Tim koji ga je pratio u kampanji s njim će sudjelovati i u vođenju Grada Bjelovara. Zajedno će stvarati Bjelovar kao središte regije, te moderan i pametan grad 21. stoljeća.

– Bit ću gradonačelnik svim građanima, i oštro ću reagirati na podjele poput ovih koje se pokušavaju nametnuti u zadnjim danima kampanje. Obećao sam pozitivnu kampanju, a tako ću je i završiti. Uz široku podršku pozivam građane da u nedjelju izađu na izbore, i da izaberu tim ljudi koji stoji iza mene jer s nama se duh pobjednika vraća u Bjelovar – poručio je Dario Hrebak.


Tagovi: dario hrebak, lokalni izbori, kandidat za gradonačelnika

Gradski paketići za djecu podijeljeni u Domu kulture

Besplatna edukacija za sadašnje i buduće poduzetnice

Gradonačelnik Hrebak objavio stanje gradskog računa

Predsjednica države i župan Bajs na Trgovačkom sudu

Kolindu Grabar-Kitarović dočekali gradonačelnik Hrebak i župan Bajs sa suradnicima

Dobiti kredit u 4 sata

Nudimo Novčane Pozajmice

Dobio sam keedit od tvrtke Gda Tamara.

Dobio sam keedit od tvrtke Gda Tamara.

Dobio sam keedit od tvrtke Gda Tamara.

Neoprezna vozačica oborila starca na Lebovićevom šetalištu

Bjelovarčanin Saša Tklačević, prvi pobjednik Big Brothera, postao švedski poduzetnik

Veliki igrači malog nogometa

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO