NASLOVNANA SVA ZVONAGOSPODARSTVO

Strategija razvoja Daruvarskih toplica

Strategija razvoja Daruvarskih toplica

Župan Bajs tom prilikom najavio je veliko ulaganje u Daruvarske toplice, a riječ je o izgradnji novog objekta u sklopu toplica koji će u budućnosti biti namijenjen komercijalnom tržištu. Na taj način odvojili bi se pacijenti koji u Daruvarske toplice dolaze na rehabilitaciju putem HZZO-a i oni koji dolaze na liječenje ili odmor komercijalnim putem.

01.06.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Ustupila BBŽ PREGLEDA: 1103


DARUVAR U Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Daruvarske toplice, župan Damir Bajs ispred osnivača Daruvarskih toplica 31. svibnja održao je sastanak na temu strategije razvoja te zdravstvene ustanove, te smjernica za daljnji rad. Uz župana Bajsa prisustvovalo je i Ravnateljstvo te zdravstvene ustanove te predsjednici Upravnog vijeća, Radničkog vijeća, Stručnog vijeća i predstavnik Sindikata.

Župan Bajs tom prilikom najavio je veliko ulaganje u Daruvarske toplice, a riječ je o izgradnji novog objekta u sklopu toplica koji će u budućnosti biti namijenjen komercijalnom tržištu. Na taj način odvojili bi se pacijenti koji u Daruvarske toplice dolaze na rehabilitaciju putem HZZO-a i oni koji dolaze na liječenje ili odmor komercijalnim putem.Naime, posljednjih četrdesetak godina Daruvarske toplice nisu imale tako veliku investiciju i ulaganje koje se procjenjuje da će iznositi oko 40 milijuna kuna. Sam projekt u pripremi i realizaciji vodit će osnivač ustanove Bjelovarsko-bilogorska županija.

S vizijom strategije daljnjeg razvoja Daruvarskih toplica složili su se i predstavnici Upravnog, Stručnog i Radničkog vijeća te Sindikat i Ravnateljstvo Daruvarskih toplica. Kako se čulo na sastanku upravo je odvajanje tržišta komercijalnog i putem HZZO-a ono što nužno treba Daruvarskim toplicama kako bi i dalje ostali jedna od vodećih zdravstveno lječilišnih ustanova u Hrvatskoj.

Župan Bajs na sastanku u Daruvarskim toplicama, također, je komentirao određene izjave koje su se pojavile, a vezane uz činjenicu kako bi se Daruvarskim toplicama u vlasništvo priključio i Termalni vodeni park u Daruvaru, inače tvrtka koja je opterećena kreditima i posluje negativno.Župan Bajs posebno je naglasio, kako je stav osnivača Daruvarskih toplica Bjelovarsko-bilogorske županije, da Daruvarske toplice u svoje vlasništvo ni u kom slučaju ni pod nikakvim uvjetima neće preuzeti Termalni vodeni park kao nekretninu ni njeno kreditno zaduženje i da se o tome nikada nije ni razmišljalo, ni razgovaralo. Nositelj investicije Termalnog vodenog parka bio je Grad Daruvar u čijem vlasništvu je on i sada.

S druge pak strane, župan Bajs je rekao kako je voljan s novim vodstvom Grada Daruvara, ukoliko ono zatraži suradnju Bjelovarsko-bilogorske županije spreman održati sastanak na kojemu bi sudjelovali predstavnici Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Daruvara, Daruvarskih toplica i Termalnog vodenog parka, a s ciljem pronalaska načina pomoći TVP-u koji svake godine ima i velik tekući gubitak. Pomoć se može tako odnositi u osmišljavanju strategije privlačenja novih gostiju, a da Bjelovarsko-bilogorska županija po tom pitanju već uspješno radi, pokazuje primjer velikogrđevačkih bazena iza kojih je pozitivna poslovna godina s najavama i ovogodišnje dobre turističke sezone.

Tagovi: daruvarske toplice, daruvar, strategija razvoja, bjelovarsko-bilogorska županija, damir bajs

Prvi Srednjeeuropski poduzetnički forum održan u Daruvarskim toplicama

Županiji odobrena sredstva za rješavanje pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom

Galla Gomerčić Miss bjelovarsko-bilogorske županije 2016.

Župan Damir Bajs posjetio malog Dominika

Uz dvije pobjede i jedan poraz stolnotenisači Sokola zadržali drugu poziciju

Na današnji dan prije godinu dana preminuo je legendarni pionir rock gitare

Bajs u Varaždinu potpisao sporazum o suradnji pet županija

Župan Bajs potpisao Pismo namjere za novi školski smjer u Čazmi

Zamjenica gradonačelnika na obilježavanju Dana Grada Pakraca

Metalni modeli

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

Pomozimo Jelici da ponovno vidi

Dario Hrebak: »Svi samo pričaju o problemima, mi smo ih odlučili rješavati!«

Svećenika ošamućenog od pića odvezli na groblje uz lijes

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO