NASLOVNANA SVA ZVONAPOLITIKA

POSAVEC: »Hrebak nije učinio ništa da Bjelovar zadrži projekt Doline!«

KONFERENCIJA NA ODLAGALIŠTU OTPADA
POSAVEC: »Hrebak nije učinio ništa da Bjelovar zadrži projekt Doline!«

Za svog protukandidata na izborima za gradonačelnika, Posavec kaže da je morao učiniti više da projekt od 30 milijuna eura ne ode u drugu županiju

31.05.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 2304


BJELOVAR Davorin Posavac, protukandidat Darija Hrebaka na predstojećim izborima za gradonačelnika Bjelovara, jučer, 30. svibnja, održao je konferenciju za medije u Dolinama na odlagalištu otpada. Posavac je na samom početku medije podsjetio kako je bivša Vlada donijela Strategiju gospodarenja otpadom, koja je tada upravo Doline definirala kao centralno mjesto odlaganja otpada i to za dvije županije, Bjelovarsko – bilogorsku i Virovitičko – podravsku.

– Prošlotjedna odluka Vlade, u kojoj sjedi i moj protukandidat Dario Hrebak, ukinula je tu odluku i time ovaj projekt u vrijednosti 30 milijuna eura prebacila u Koprivničko-križevačku županiju. Hrebak po tom pitanju nije poduzeo ništa. Pomogao je da se taj projekt ne realizira kod nas i da se ne dogodi otvaranje novih radnih mjesta – rekao je Posavec i dodao – Ne mogu prihvatiti njegovo opravdanje kako on na toj sjednici nije bio i kako kao državni tajnik nema pravo glasa. Ja ću, zajedno sa županom Bajsom poduzeti sve mjere da se ovaj projekt vrati u Bjelovar. Ako se to ne dogodi naše komunalno društvo će imati više posla, manje će zarađivati, a građani će plaćati veće računa za odvoz smeća.

Na pitanje kako konkretno namjerava projekt vratiti u Bjelovar, kandidat za gradonačelnika pojašnjava da je najjači argument je taj što Bjelovar zadovoljava sve uvjete i raspolaže svim »alatima« za odlaganje otpada. Što se tiče drugog kruga izbora, rekao je – Očekujem da će za mene glasati oni koji su to učinili i u prvom krugu. Gospodarstvo i dalje želim staviti iznad politikanstva. Zbog toga mislim da će veći broj građana glasati za mene, a koji to možda u prvom krugu nisu prepoznali.


Tagovi: lokani izbori, kandidat za gradonačelnika, davorin posavac

Hrebak traži glasove tamo gdje su glasači

Vratimo Bjelovaru duh pobjednika!

Posavec podržao Posavca za gradonačelnika

Dario Hrebak zahvalio na podršci i pozvao na glasanje u drugom krugu 4. lipnja

HDZ: Projekt Doline županija nije odobrila već godinama

Metalni modeli

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

Pomozimo Jelici da ponovno vidi

Dario Hrebak: »Svi samo pričaju o problemima, mi smo ih odlučili rješavati!«

Svećenika ošamućenog od pića odvezli na groblje uz lijes

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO