NASLOVNAKOMENTARI

Quo vadis, bjelovarska vrhuško?

KOMENTAR ŽELJKA RUKAVINE NA LOKALNE IZBORE ZA BJELOVARSKOG GRADONAČELNIKA I ŽUPANA
Quo vadis, bjelovarska vrhuško?

05.06.2017. PIŠE: Željko Rukavina FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 6899


Prije izbora postavio sam pitanje – »Tko je Totgergeli?« I dao sam odgovor da je on saborski zastupnik i predsjednik Županijskog HDZ-a. Sada postavljam pitanje – »Do kada?« Jer kad čovjek uđe dva puta u ring i bude nokautiran u prvoj rundi, očito da je netko pogriješio. Ili je on izabrao krivi sport ili njegov menadžer ne vidi dalje od nosa. Uz to ako se uz ime dotičnog vuku i neki neugodni repovi po HEP-u iz vremena dok je bio direktor bjelovarske Elektre onda je očito da je pitanje dana kada će postati bivši. Slična sudbina čeka i Antu Topalovića koji se vidio kao »nasljednik« u Zimskom dvorcu. Očito su glasači HDZ-a presudili. Ali svojima.

Ovi su izbori u Bjelovaru bili i svojevrsni odgovor Antunu Korušcu za njegovo dugogodišnje vladanje gradom. Građani su iskazali svoje nezadovoljstvo, jer ne treba zaboraviti što se dogodilo zadnjih šest godina. Gospodin Korušec nema staža u realnom sektoru i stoga ne razumije neke elementarne zakonitosti, jer nije ih imao gdje ni naučiti. Radio je u SUP-u, bolnici, Zavodu za javno zdravstvo. Sve na mjestima gdje ti za ništa ne odgovaraš već na red pozivaš druge. I onda se spustiš u fotelju gradonačelnika. Stoga nije slučajno da je propao Elektrometal i bjelovarsko gospodarstvo je na niskim granama. Jedino gdje je bio uspješan je zapošljavanje. Grad Bjelovar ima 31 osobu više na platnom spisku nego Koprivnica koja ima daleko veći proračun i nema prirez, školarcima plaća knjige i bilježnice i da ne nabrajam dalje. Zato je dobro da su u finale ušla dvojica koja imaju sasvim drugačiji put. Dario Hrebak je svoj imidž gradio kao jedini Korušecov oporbenjak a ne kao HDZ-ovci koji su bili salonski vijećnici. Žao mi je da Dario Hrebak nikada nije, a kako Tony Korušec odlazi, niti neće dobiti odgovor na vijećničko pitanje – »Koliko je Korušec inkasirao dok je godinama bio u NO Elektrometala kojemu izgleda nema spasa? A bio je zlatna koka.« Davorin Posavac dolazi iz sasvim drugog okruženja u odnosu na ostale koji su imali žezlo. Ništa ne želim prognozirati vezano uz Posavca i Hrebaka. Samo im želim poručiti da onaj tko s vragom tikve sadi loše prolazi. HDZ-ovcima poručujem – Požurite s unutarstranačkim izborima. Da ne zakasnite na parlamentarne budući da briselsski Plenki uskoro mora krenuti Karamarkovim »putem«.

 

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije ZVONO.eu portala.


Tagovi: lokalni izbori, miro totgergeli, ante topalović, hdz, dario hrebak, davorin posavac

Rukavina: Totgergeli se nije u stanju ni potpisati na svoj odgovor

Rukavina odgovara Totgergeliju: »Bilo bi moralno da podnesete ostavku jer ste promašena politička investicija«

Hrebak novi gradonačelnik Bjelovara; Lneniček novi gradonačelnik Daruvara

Vratimo Bjelovaru duh pobjednika!

Posavec podržao Posavca za gradonačelnika

Pozajmice do 500.000 eur cfinancials11@gmail.com

Trebate li kredit Vrati me sada

KREDIT PONUDA 3

Prijavite se za vaš brzi krediit cfinancials11@gmail.

Trebate li kredit Dobiti natrag na mene

Opet pomama za Majburgerom

Bjelovar dobio i Bjelovarsko pivo – zasad točeno, uskoro i u boci

Subotnja šetnja Bjelovarom

22.10.2017.Prva službena domaća utakmica Malonogometnog kluba Bjelovar

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO