NASLOVNAKULTURNO ZVONOTV

U Zadru preminuo Mirko Miočić

U Zadru preminuo Mirko Miočić

Mirko Miočić rođen je 1956. godine, a kao natjecatelj je sudjelovao u gotovo svim kvizovima Hrvatske radiotelevizije: Kviskoteka, Tko želi biti milijunaš?, Najslabija karika, 1 protiv 100, Sve u 7!, Diplomac, Izazov, Upitnik te Potjera

15.05.2017. PIŠE: HRT FOTO: Miroslav Ambruš-Kiš PREGLEDA: 2653


U Općoj bolnici Zadar danas, 15. svibnja, u 11.54 preminuo je naš voljeni kvizoljubac, erudit i omiljeni lovac u kvizu Potjera Mirko Miočić. Vijest o njegovoj smrti potvrdio nam je Mirkov brat Marijan Miočić. Mirko Miočić rođen je 1956. godine, a kao natjecatelj je sudjelovao u gotovo svim kvizovima Hrvatske radiotelevizije: Kviskoteka, Tko želi biti milijunaš?, Najslabija karika, 1 protiv 100, Sve u 7!, Diplomac, Izazov, Upitnik te Potjera. Posebno je ostao zapamćen kao Joker zovi u kvizu Tko želi biti milijunaš, a zbog njega su se mijenjala i pravila toga popularnog kviza.Posljednji put gledatelji Hrvatske radiotelevizije (HRT) mogli su čuti Mirka Miočića prije tjedan dana kad se na veliko iznenađenje gledatelja i natjecatelja HRT-ova kviza Potjera telefonski javio u emisiju. Najpoznatiji hrvatski kvizoman i nekadašnji lovac tad je čestitao svima u studiju na 500. obljetničarskoj emisiji te je pozdravio cijelu ekipu Potjere, a posebno voditelja Tarika Filipovića i svoje kolege lovce. Tarik Filipović i lovac Dean Kotiga zaželjeli su da upravo Mirko Miočić bude na mjestu lovca u obljetničarskoj tisućitoj emisiji. Posljednji put kao lovac u kvizu Potjera Mirko Miočić nastupio je prošle godine na Međunarodni dan žena.

Mirko Miočić trebao bi biti pokopan u svojemu rodnome mjestu Rtini u Zadarskoj županiji, a pojedinosti o njegovu ispraćaju objavit ćemo naknadno. Hrvatska radiotelevizija tijekom narednih dana pripremit će posebne programske sadržaje u povodu vijesti o odlasku Mirka Miočića.

Tagovi: mirko miočić, kviz, kvizoman, lovac, potjera, kviskoteka

Ispitivanje znanja i sigurnosti u točnost

Lisica upala u raku na groblju, lovac je morao spašavati

Dani piva u Daruvaru

Novi vlakovi do Zagreba

Multitalentirana umjetnica

Tri HDZ-ovca na plakatu sreće

Postao milijunaš i u grob otišao u prnjama

Lidl Hrvatska objavio natječaj za zapošljavanje mladih

Četvrta osnovna, prva u robotici

Ponuda KRRDITA Dostupan carineevoisier3@gmail.com

Ponuda KRRDITA Dostupan carineevoisier3@gmail.com

Ponuda KRRDITA Dostupan carineevoisier3@gmail.com

Ponuda KRRDITA Dostupan carineevoisier3@gmail.com

Ponuda KRRDITA Dostupan carineevoisier3@gmail.com

Blagdan Velike Gospe u Novoj Rači

Zlatko Pejaković u Novoj Rači

Lidl Hrvatska objavio natječaj za zapošljavanje mladih

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO