NASLOVNAKULTURNO ZVONOTV

U Zadru preminuo Mirko Miočić

U Zadru preminuo Mirko Miočić

Mirko Miočić rođen je 1956. godine, a kao natjecatelj je sudjelovao u gotovo svim kvizovima Hrvatske radiotelevizije: Kviskoteka, Tko želi biti milijunaš?, Najslabija karika, 1 protiv 100, Sve u 7!, Diplomac, Izazov, Upitnik te Potjera

15.05.2017. PIŠE: HRT FOTO: Miroslav Ambruš-Kiš PREGLEDA: 3316


U Općoj bolnici Zadar danas, 15. svibnja, u 11.54 preminuo je naš voljeni kvizoljubac, erudit i omiljeni lovac u kvizu Potjera Mirko Miočić. Vijest o njegovoj smrti potvrdio nam je Mirkov brat Marijan Miočić. Mirko Miočić rođen je 1956. godine, a kao natjecatelj je sudjelovao u gotovo svim kvizovima Hrvatske radiotelevizije: Kviskoteka, Tko želi biti milijunaš?, Najslabija karika, 1 protiv 100, Sve u 7!, Diplomac, Izazov, Upitnik te Potjera. Posebno je ostao zapamćen kao Joker zovi u kvizu Tko želi biti milijunaš, a zbog njega su se mijenjala i pravila toga popularnog kviza.Posljednji put gledatelji Hrvatske radiotelevizije (HRT) mogli su čuti Mirka Miočića prije tjedan dana kad se na veliko iznenađenje gledatelja i natjecatelja HRT-ova kviza Potjera telefonski javio u emisiju. Najpoznatiji hrvatski kvizoman i nekadašnji lovac tad je čestitao svima u studiju na 500. obljetničarskoj emisiji te je pozdravio cijelu ekipu Potjere, a posebno voditelja Tarika Filipovića i svoje kolege lovce. Tarik Filipović i lovac Dean Kotiga zaželjeli su da upravo Mirko Miočić bude na mjestu lovca u obljetničarskoj tisućitoj emisiji. Posljednji put kao lovac u kvizu Potjera Mirko Miočić nastupio je prošle godine na Međunarodni dan žena.

Mirko Miočić trebao bi biti pokopan u svojemu rodnome mjestu Rtini u Zadarskoj županiji, a pojedinosti o njegovu ispraćaju objavit ćemo naknadno. Hrvatska radiotelevizija tijekom narednih dana pripremit će posebne programske sadržaje u povodu vijesti o odlasku Mirka Miočića.

Tagovi: mirko miočić, kviz, kvizoman, lovac, potjera, kviskoteka

Nogometni kviz napunio kafić Forum

Bjelovarčanke iz Četvrte osnovne na kvizu o Tadijanoviću

Ispitivanje znanja i sigurnosti u točnost

Lisica upala u raku na groblju, lovac je morao spašavati

Akcijska potjera – policija protiv Mazde

Juniori Bjelovara nadigrali zagrebački Dinamo

Bjelovarski gimnazijalci uspješni u Primoštenu

KK Bjelovar – KK Cedevita 66:105

Balcano izdao novi single Crna Haljina

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

Pomozimo Jelici da ponovno vidi

Knjigica – mjesto gdje u Bjelovaru počinje knjiška pustolovina

Dario Hrebak: »Svi samo pričaju o problemima, mi smo ih odlučili rješavati!«

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO