NASLOVNAŠKOLSKO ZVONO

Sedam medalja za bjelovarske učenike iz Pete osnovne škole

Sedam medalja za bjelovarske učenike iz Pete osnovne škole

Zlato u atletici osvojio je Domagoj Barišić, dvije srebrne medalje osvojila je Antonija Vinković , a po jednu srebrnu medalju osvojili su Martina Žunac i Božidar Kampić. Brončanu medalju osvojila je Martina Žunac. U stolnom tenisu srebrnu medalju osvojio je Branimir Ulovec.

10.05.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 4464


BJELOVAR Na državnom prvenstvu u atletici i stolnom tenisu za učenike s intelektualnim teškoćama koje je održano od 7. do 9. svibnja, učenici Pete osnovne škole osvojili su jednu zlatnu, pet srebrnih i jednu brončanu medalju.

V. osnovna škola je posebna odgojno-obrazovna ustanova za učenike s većim teškoćama u razvoju koja provodi posebni program pod stručnim vodstvom defektologa/edukacijskih rehabiltatora za učenike s intelektualnim teškoćama, tjelesnim teškoćama, autizmom, ošećenjima vida i sluha te višestrukim teškoćama u razvoju sve do 21. godine života.Zlato u atletici osvojio je Domagoj Barišić, dvije srebrne medalje osvojila je Antonija Vinković , a po jednu srebrnu medalju osvojili su Martina Žunac i Božidar Kampić. Brončanu medalju osvojila je Martina Žunac. U stolnom tenisu srebrnu medalju osvojio je Branimir Ulovec.

Uspjesi tih učenika nisu slučajni već su plod edukacijsko-rehabilitacijskog rada kojeg s njima provodi kineziolog/kineziterapeut Zoran Ćuić i cijeli tim od dvadeset edukacijskih rehabilitatora-defektologa, logopeda i ostalih stručnih suradnika i pomoćnog osoblja škole.Tagovi: v. oš bjelovar, državnom prvenstvo, atletika, učenici s intelektualnim teškoćama

Novi kabinet za asistivnu tehnologiju u Petoj osnovnoj školi Bjelovar

Božićna priredba Pete osnovne škole Bjelovar

Gradonačelnik Hrebak obišao Petu osnovnu školu

OSIT-ovci i učenici Pete osnovne skupa u kinu

Kaufland donirao Petoj osnovnoj 20.000 kuna

Pučki korizmeni napjevi u Velikoj Pisanici

Bjelovarski gimnazijalci izborili prolaz na državnu razinu natjecanja u košarci

Kreću europski projekti od 6 milijuna kuna ulaganja u obnovu Doma zdravlja u Daruvaru te glazbenu školu Brune Bjelinskog

Igor Brajdić: »Dođite u centar grada i fotkajte se uz najstariju pisanicu u Hrvatskoj!«

Jeste li u potrebi za krediiit

Jeste li u potrebi za krediiit

Jeste li u potrebi za krediiit

Jeste li u potrebi za krediiit

Jeste li u potrebi za krediiit

Preminuo omiljeni profesor

Koving – dva desetljeća uspjeha

Iz prvaka Slovenije stiglo 20 lopti u Ždralove

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO