NASLOVNAKULTURNO ZVONOFILM

Prvi pogled na novu epizodu »Ratova zvijezda« – »Posljednji jedi«

Prvi pogled na novu epizodu »Ratova zvijezda« – »Posljednji jedi«

Ako je Sila s vama otkad znate za sebe, već je dovoljno začuti prve tonove genijalne teme skladatelja Johna Williamsa da vas ponese zanos i da počnete na kalendaru odbrojavati dane do božićne premijere »Posljednjeg jedija«, koje će u Bjelovaru biti, kao i za prethodni nastavak, prikazana u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar

14.04.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Star Wars PREGLEDA: 1077


Po onome što se vidi, u Epizodi VIII bit će svega što ljubitelji slavne sage žele i očekuju; hoće li to biti složeno u koherentnu cjelinu koja će i najzahtjevnije kino-gledatelje zadovoljiti, teško se može odrediti po »teaser traileru« u kojem je tek nekoliko kadrova iz filma; ali ako je Sila s vama otkad znate za sebe, već je dovoljno začuti prve tonove genijalne teme skladatelja Johna Williamsa da vas ponese zanos i da počnete na kalendaru odbrojavati dane do božićne premijere »Posljednjeg jedija«, koje će u Bjelovaru biti, kao i za prethodni nastavak, prikazana u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar.Hana Soloa više nema, ali tu je njegov Millenium Falcon u brišućem letu, tu je pokojna Carrie Fisher kao princeza Leia u svojoj zadnjoj filmskoj ulozi, tu je Mark Hamill kao Luke Skywalker koji će konačno nešto progovoriti, tu su Daisy Ridley i John Boyega kao nova generacija »pobunjeničkog smeća« koje se usuđuje suprotstaviti galaktičkoj despotiji, tu su X-krilac u brišućem letu nad površinom mora i bitke u svemiru, a u zapletu su svi sukobi koji su započeti u »Sila se budi«, a koji od njih će se razriješiti, a koji će preostati da bi se okončali u Epizodi IX, doznat ćemo krajem ove godine.

I zapamtite.... Sila će biti s vama, uvijek. A naročito ovih božićnih blagdana, kad ćemo doznati tko je »posljednji jedi« (Luke? Rey? Finn?) i što će dalje biti jednom davno u jednoj galaksiji jako, jako daleko.

Tagovi: ratovi zvijezda, posljednji jedi, kulturni i multimedijski centar bjelovar

Sukob oca i kćeri na suprotnim stranama Sile

Diklić: Sretan sam što me moj grad voli. Ljubav je uzajamna.

Raspored filmova u bjelovarskom kinu

Raspored filmova u bjelovarskom kinu

Raspored filmova u bjelovarskom kinu

I bez mora i plaže može se veselo provesti

Vesela ulična zabava u Predavcu

Vikend je na velikogrđevačkom bazenu bio živ i dinamičan

Drugi šandrovački vinski maraton

Dobiti zajam ovdje

Dobiti zajam ovdje

Zajam Ponuda

Nudimo kredit novac Finansijski gotovine ovdje

Pozajmice do 1,000.000 EURO

Praznički četvrtak na grđevačkim bazenima

Prometna nesreća u četvrtak navečer

Miroslav Škoro u Ivanskoj

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO