NASLOVNANA SVA ZVONAPOLITIKA

Župan Bajs na izborima podržava Posavca za gradonačelnika Bjelovara

Župan Bajs na izborima podržava Posavca za gradonačelnika Bjelovara

Odgovornost je to koja od mene zahtjeva još više rada u idućim projektima. Dosadašnja suradnja sa županom bila je izvrsna i na tom tragu mogu reći kako smo se usuglasili oko cjelokupnog plana koji planiramo provesti kada preuzmem dužnost gradonačelnika – rekao je Posavac kojem je suradnja s Bajsom završni dio skupljanja političke podrške za svoju kampanju

12.04.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Štefan Brajković PREGLEDA: 1192


BJELOVAR Trenutni župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs, koji očekuje da će ponovo biti izabran na taj položaj na predstojećim lokalnim izborima, potpisao je ovaj tjedan Sporazum o zajedničkom nastupu na izborima s nezavisnim kandidatom za gradonačelnika Bjelovara, Davorinom Posavcem.

– Program koji je Davorin istaknuo sadrži niz elemenata na kojima se temelji jedna nova vizija grada Bjelovara. Vjerujem da tu viziju on može i ostvariti te da će uz podršku sugrađana postići sve što naumi. Koliko zna i može već su pokazali i uspjesi koji iznova ostvaruje s Bjelovarskim sajmom – izjavio je župan Bajs o svom novom izbornom suradniku, za kojeg je istaknuo da je u idealnim godinama za tu funkciju – dovoljno mlad da želi promjene, a dovoljno star i iskusan da zna kako ih sprovesti.

Posavec, kojem je suradnja s Bajsom završni dio skupljanja političke podrške za svoju kampanju – Bajsova nezavisna lista je već sedma politička opcija koja mu je dala podršku – zahvalio je županu na dosadašnjoj suradnji i na podršci u natjecanju za položaj prvog čovjeka županijskog središta:

– Odgovornost je to koja od mene zahtjeva još više rada u idućim projektima. Dosadašnja suradnja sa županom bila je izvrsna i na tom tragu mogu reći kako smo se usuglasili oko cjelokupnog plana koji planiramo provesti kada preuzmem dužnost gradonačelnika.Tagovi: lokalni izbori, damir bajs, davorin posavac, gradonačelnik, nezavisni kandidat

Rukavina: Totgergeli se nije u stanju ni potpisati na svoj odgovor

Rukavina odgovara Totgergeliju: »Bilo bi moralno da podnesete ostavku jer ste promašena politička investicija«

Hrebak novi gradonačelnik Bjelovara; Lneniček novi gradonačelnik Daruvara

Vratimo Bjelovaru duh pobjednika!

Posavec podržao Posavca za gradonačelnika

MNK Bjelovar – MNK Jesenje 5:6

Presjekao preko kružnog toka u Zvijercima i zabio se u ogradu

ADVENT U BJELOVARU: Apfelstrudel & Kim Verson

Malonogometni derbi Bjelovara i Jesenja prenosit ćemo uživo – dođite svi!

KREDIT i POSUDBE

KLIK DO KREDIT i POZAJMICE

Kredit i Posudbe

Nabavite brzi krediiit ovdje

Dobiti zajam ovdje

Pješak udaren kod gradske tržnice, odvezen u bolnicu

Besplatna edukacija za poduzetnice pod pokroviteljstvom Grada i gradonačelnika Hrebaka

Presjekao preko kružnog toka u Zvijercima i zabio se u ogradu

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO