NASLOVNANA SVA ZVONASPORT I REKREACIJA

Premoćnom gostujućom pobjedom, mladi NK Bjelovara ušli u polufinale kupa

Premoćnom gostujućom pobjedom, mladi NK Bjelovara ušli u polufinale kupa

Čestitao bi svojim dečkima na promociji kojoj su napravili za grad Bjelovar i za naš klub. Pokazali smo rezultat na državnoj razini i dokazali da se NK Bjelovar i naša škola nogometa može svrstati uz bok Dinamu i Hajduku i da nemamo konkurencije u našem okruženju  – rekao je nakon utakmice Josip Juraj Tominac, predsjednik NK Bjelovara.

06.04.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: NK Bjelovar PREGLEDA: 7310


OSIJEK U četvrtfinalnoj utakmici kupa hrvatske protiv NK Grafičara iz Osijeka mladi nogometaši NK Bjelovara deklasirali su protivnika sa 0:4. Utakmica se igrala danas u 16 sati.

Od prve minute NK Bjelovar je pokazao kako pobjeda neće biti upitna. Rajic, Tominac, Jaković, Jakšić, Nikolić i društvo pokazali su i očitali nogometnu lekciju protivnicima iz Osijeka na njihovom terenu. Pogotke su postigli Makopek-Pušec, Rajić, Jaković i Kos.

– Čestitao bi svojim dečkima na promociji kojoj su napravili za grad Bjelovar i za naš klub. Pokazali smo rezultat na državnoj razini i dokazali da se NK Bjelovar i naša škola nogometa može svrstati uz bok Dinamu i Hajduku i da nemamo konkurencije u našem okruženju. Ušli smo među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj, u državi u kojoj je nogomet najzastupljeniji i najmasovniji sport. U toj ogromnoj konkurenciji NK Bjelovar je u vrhu i ja kao predsjednik kluba sam iznimno ponosan na rad i rezultate koje ostvarujemo u zadnje dvije godine. Bez obzira na sve nedaće i uvijete rada koji nisu zadovoljavajući mi ćemo i dalje nastojati napraviti sve kako bi ostvarivali vrhunske rezultate – rekao je nakon utakmice Josip Juraj Tominac, predsjednik NK Bjelovara.Igrači: Juraj Fanton, Pavao Kovačević, Filip Makopek Pušec, Domagoj Kunstek, Jurica Sepoval, Branimir Frcko, Nino Majdandžić, Ivan Atlija, Marin Nikolić, Alessandro Kos, Mateo Jakšić, Mate Tominac, Siniša Dipalo, Davor Šotola, Luka Baresic, Bruno Adzam, Marijo Rajić, Danijel Bonevski i Franjo Jakovic.

Trener: Mario Kos


Tagovi: nk bjelovar, nk grafičar, osijek, nogomet, kup hrvatske

Marić obećao Tomincu da će pitanje zemljišta budućeg stadiona biti uskoro riješeno

Pripreme za ulazak u 2.ligu u punom su jeku

Bjelovar u Kutini zabio četiri komada

Bjelovar u pripremnoj utakmici zabio dva gola

Na Logor stigao mladi reprezentativac

Troje liječnika bjelovarske bolnice na sudu zbog nesavjesnog liječenje

Čazmanska udruga udomitelja »Veliko srce« završila program edukacije

Bjelovarski učenici na Danima E-medice 2018.

U subotu u Križevcima prvi TEDx

Nabavite brzi krediiit ovdje

nude kredite između posebice ozbiljan

odobravanja kredita za 1 dan.

odobravanja kredita za 1 dan.

odobravanja kredita za 1 dan.

Peugeot se zaletio u Audija u Frankopanskoj

Subotnja šetnja Bjelovarom

Troje liječnika bjelovarske bolnice na sudu zbog nesavjesnog liječenje

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO