NASLOVNAKULTURNO ZVONOGLAZBA

Kliknite za bjelovarsku četvorku

BJELOVARSKI BEND FROGCITY U UTRCI ZA INmusic
Kliknite za bjelovarsku četvorku

Svaki prijavljeni bend skuplja elektronske glasove. Bendu s najvećim brojem glasova pruža se prilika nastupiti na jednom od najrenomiranijih glazbenih festivala u zemlji – INmusicu.

31.03.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: FrogCity PREGLEDA: 3205


BJELOVAR Bjelovarski rock sastav FrogCity prijavio se na natječaj »Zasviraj sa Žujom« kojom Zagrebačka pivovara, proizvođač Ožujskog piva, promovira mlade, neafirmirane glazbenike. Svaki prijavljeni bend skuplja elektronske glasove. Bendu s najvećim brojem glasova pruža se prilika nastupiti na jednom od najrenomiranijih glazbenih festivala u zemlji – INmusicu.

FrogCity, mlada bjelovarska rock skupina oformljena 2015., u vrlo je kratkom vremenu pronašla svoje poklonike na lokalnoj sceni. Četvorica mladića godinama su svoj glazbeni izričaj tražila u raznim amaterskim i profesionalnim sastavima. Polovica članova je i formalno glazbeno obrazovana: Luka Iverac je magistar viole, a Marko Damjanović gitarist sa završenom osnovnom glazbenom te dva razreda srednje glazbene škole.  Druga polovica – Antonio Ivančević i Dino Ivančić samouki su glazbenici koji izvan svog radnog vremena doista žive za glazbu, no za razliku od prethodne dvojice, ne i od glazbe. Bend od samog početka izvodi svoje autorske pjesme od kojih se publici najviše svidjela »Svemir tuge« za koju je zajednički stvarao glazbu, a tekst potpisuje Marko Damjanović. Pjesma je dostupna i na Youtubeu, a besplatno svoj glas bjelovarskoj četvorci možete dati ovdje jednim klikom mišem.

Na ovogodišnji se natječaj prijavilo šezdesetak mladih bendova, a bjelovarski FrogCity trenutno je na drugom mjestu s dvjestotinjak glasova manje od trenutnih favorita. Klikom na navedeni link dajte podršku frogovcima kako bi dobili priliku zasjati na pozornici INmusica.

Tagovi: frogcity, inmusic, zasviraj sa žujom

»Christmas Trio« & »Hot Stuff«

Gradski paketići za djecu podijeljeni u Domu kulture

Sto godina velikana znanosti i književnosti

MNK Bjelovar domaćin finale utakmice Kupa regije sjever – Navijači, dođite!

O izradi Programa za mlade u Velikoj vijećnici

Antun Ibriks – 40 godina brinuo o estetskom identitetu Prve osnovne

Jura odvozio svoju zadnju utrku i »objesio volan o klin«

Nakon češkog, uče se i mađarski, albanski....

Advent u Babotoku

Dobiti kredit u 4 sata

Nudimo Novčane Pozajmice

Dobio sam keedit od tvrtke Gda Tamara.

Dobio sam keedit od tvrtke Gda Tamara.

Dobio sam keedit od tvrtke Gda Tamara.

Neoprezna vozačica oborila starca na Lebovićevom šetalištu

Bjelovarčanin Saša Tklačević, prvi pobjednik Big Brothera, postao švedski poduzetnik

Veliki igrači malog nogometa

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO