NASLOVNAKULTURNO ZVONOGLAZBA

Kliknite za bjelovarsku četvorku

BJELOVARSKI BEND FROGCITY U UTRCI ZA INmusic
Kliknite za bjelovarsku četvorku

Svaki prijavljeni bend skuplja elektronske glasove. Bendu s najvećim brojem glasova pruža se prilika nastupiti na jednom od najrenomiranijih glazbenih festivala u zemlji – INmusicu.

31.03.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: FrogCity PREGLEDA: 3084


BJELOVAR Bjelovarski rock sastav FrogCity prijavio se na natječaj »Zasviraj sa Žujom« kojom Zagrebačka pivovara, proizvođač Ožujskog piva, promovira mlade, neafirmirane glazbenike. Svaki prijavljeni bend skuplja elektronske glasove. Bendu s najvećim brojem glasova pruža se prilika nastupiti na jednom od najrenomiranijih glazbenih festivala u zemlji – INmusicu.

FrogCity, mlada bjelovarska rock skupina oformljena 2015., u vrlo je kratkom vremenu pronašla svoje poklonike na lokalnoj sceni. Četvorica mladića godinama su svoj glazbeni izričaj tražila u raznim amaterskim i profesionalnim sastavima. Polovica članova je i formalno glazbeno obrazovana: Luka Iverac je magistar viole, a Marko Damjanović gitarist sa završenom osnovnom glazbenom te dva razreda srednje glazbene škole.  Druga polovica – Antonio Ivančević i Dino Ivančić samouki su glazbenici koji izvan svog radnog vremena doista žive za glazbu, no za razliku od prethodne dvojice, ne i od glazbe. Bend od samog početka izvodi svoje autorske pjesme od kojih se publici najviše svidjela »Svemir tuge« za koju je zajednički stvarao glazbu, a tekst potpisuje Marko Damjanović. Pjesma je dostupna i na Youtubeu, a besplatno svoj glas bjelovarskoj četvorci možete dati ovdje jednim klikom mišem.

Na ovogodišnji se natječaj prijavilo šezdesetak mladih bendova, a bjelovarski FrogCity trenutno je na drugom mjestu s dvjestotinjak glasova manje od trenutnih favorita. Klikom na navedeni link dajte podršku frogovcima kako bi dobili priliku zasjati na pozornici INmusica.

Tagovi: frogcity, inmusic, zasviraj sa žujom

Dani piva u Daruvaru

Novi vlakovi do Zagreba

Multitalentirana umjetnica

Tri HDZ-ovca na plakatu sreće

Postao milijunaš i u grob otišao u prnjama

Lidl Hrvatska objavio natječaj za zapošljavanje mladih

Četvrta osnovna, prva u robotici

U Čazmi opet besplatni udžbenici

Sine, vuče te za nos

Ponuda KRRDITA Dostupan carineevoisier3@gmail.com

Ponuda KRRDITA Dostupan carineevoisier3@gmail.com

Ponuda KRRDITA Dostupan carineevoisier3@gmail.com

Ponuda KRRDITA Dostupan carineevoisier3@gmail.com

Ponuda KRRDITA Dostupan carineevoisier3@gmail.com

Blagdan Velike Gospe u Novoj Rači

Zlatko Pejaković u Novoj Rači

Lidl Hrvatska objavio natječaj za zapošljavanje mladih

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

Zazvoni!

Pošalji nam vijest ili najavu. Javi što se događa!IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO