NASLOVNAKULTURNO ZVONOTV

Četiri sata zabave uživo uz mnoštvo popularnih zabavljača!

NIJE PRVOAPRILSKI VIC: RADIJSKO-GLAZBENO-KONCERTNA TURNEJA RADIJSKO SRCE POČINJE 1. TRAVNJA U BJELOVARU
Četiri sata zabave uživo uz mnoštvo popularnih zabavljača!

Turneja će u travnju i svibnju nastupiti u 14 gradova te će završiti velikim humanitarnim koncertom u gradu iznenađenja

14.03.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Zvono.eu PREGLEDA: 3849


BJELOVAR Radijsko srce naziv je radijsko-glazbeno-koncertne turneje koja će se pod pokroviteljstvom HURIN-a (Hrvatska udruga radijskih nakladnika, koja broji 113 članica, od nacionalnih preko regionalnih i županijskih pa do gradskih i općinskih radijskih postaja) te uz medijsko partnerstvo 24 sata i Nove TV, održati  u 14 gradova diljem Hrvatske i u kojoj će sudjelovati mnoštvo glazbenika čije su pjesme značajno obilježile radijski eter u proteklim godinama. Ujedno će to biti i turneja na kojoj će se predstaviti njihove nove pjesme i albumi. Svaki je koncert predviđen kao 4-satna zabava kojima će domaćini biti radio postaje. Turneja će se održavati tijekom travnja i svibnja 2017.g. te će završiti velikim humanitarnim koncertom u gradu iznenađenja.

Projekt je osmišljen kroz višegodišnja promišljanja kako spojiti radijski, glazbeni i koncertni svijet na način da se objedine svi kvalitetni elementi svakog pojedinog segmenta. Radio je oduvijek bio najvažniji promotor glazbe i izvođača, ali isključivo u zvuku. Cilj nam je da ovom turnejom spojimo, ne samo ton i sliku, već da ujedno osiguramo i jedinstveni doživljaj koji se može ostvariti samo na koncertnom događaju.  Ujedno, želja nam je da i novim izvođačima pružimo mogućnost da se kroz niz koncerata predstave publici diljem Hrvatske. Na turneji se izvode isključivo pjesme na hrvatskom jeziku i isključivo hrvatskih autora.

Promotivna kampanja započet će u ožujku objavom ovogodišnje himne turneje (»Dok slušam radio« Antonija Šola) te najavnim radijskim spotovima i emisijama koje će emitirati radio postaje-sudionici projekta i u kojima će se predstaviti projekt te pojedinačno svi izvođači.

Poseban dio projekta je i promotivna akcija HURIN-a pod nazivom »Ja volim radio« kroz koju ćemo hrvatsku javnost podsjetiti na vrijednosti koje radio postaje svakodnevno donose kroz svoj eter. 

Više o svemu na: www.radijskosrce.hr, www.facebook.com, www.24sata.hr, www.dnevnik.hr

Izvođači  koji nastupaju na turneji  i koji su obilježili domaći eter su:

TONI CETINSKI

Najizvođeniji  glazbenik u radijskom  eteru proteklih godina i dobitnik brojnih radijskih priznanja. Na turneji izvodi pjesme u novom  acoustic/electric obliku, te posebnoj scenografiji rađenoj  samo za turneju, koju  najavljuje sa novim singlom „Laku noć“ koji je već poharao prva mjesta  domaćih  top ljestvica.

ANTONIJA ŠOLA

Najizvođeniji  mladi autor, autorica mnogih hitova poznatih  estradnih zvijezda, dobitnik radijskih priznanja i sudionik humanitarnih projekata, izvođač i ujedno  autor  himne turneje (Dok slušam radio) : “Kad sam razmišljala o himni za ovaj projekt i o tome kako bi trebala zvučati pjesma koja bi najbolje predstavila ono što želimo postići riječi vodilje su mi bile: RADIO, SRCE  I OSJEĆAJ. Sjetila sam se kako smo nekada slušali radio i na kazete snimali omiljene pjesme, radili mixeve tih pjesama sami i poklanjali simpatiji. Neke pjesme nas vrate točno u trenutak koji nas podsjeća na neke stare ljubavi, na prijateljstva, na važne i posebne događaje u životu kada smo htjeli zaustaviti vrijeme baš u tom trenutku. Te su pjesme kao male vremenske kapsule koje nas vraćaju u ta vremena, pa se nadam da će i ova pjesma biti takva i da ćemo je zajedno pjevati na sav glas na nadolazećoj  turneji i koncertima.

PRAVILA IGRE

Bend koji je u samo godinu dana, postigao ono što mnogima treba puno duže, četiri  aktualna hita, odlične kritike struke i publike, nova  koncertna publika, velik broj YouTube pregleda, tek su mali dio iznimno uspješne glazbene petorke Pravila Igre od  kojih se puno očekuje.

U sklopu turneje pojedinačno po  gradovima  još  nastupaju: RADIO LUKEMBURG – LUMINIZE – BUĐENJE - DAMIR KEĐO – DAVID TEMELKO

SPISAK GRADOVA I DATUMA TURNEJE »RADIJSKO SRCE 2017.«

1. Subota/01.04.2017.-  Bjelovar

2. Subota/08.04.2017.-  Sisak

3. Subota/15.04.2017.-  Biograd na moru

4. Petak/21.04.2017.-  Karlovac

5. Subota/22.04.2017.- Požega

6. Petak/28.04.2017.- Pula

7. Nedjelja /30.04.2017.-Rijeka

8. Petak/05.05.2017.-  Osijek

9. Subota/06.05.2017.- Virovitica

10. Petak/12.05.017.- Gospić

11. Subota/13.05.2017.-Varaždin

12. Srijeda/17.05.2017.-Zagreb

13. Subota/20.05.2017.- Split
Tagovi: radijsko srce, turneja, toni cetinski, antonija šola, pravila igre

Koncert Radijsko srce

Pravila igre oduševili mlade Bjelovarčanke

Važno je naći životnog partnera koji vas podupire

Mladen Grdović i Antonija Šola na 24. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu

Greenhornsi i bend Pravila igre prikupljaju sredstva za Adrianu Krog

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

nude kredite između posebice ozbiljan

Pomozimo Jelici da ponovno vidi

Knjigica – mjesto gdje u Bjelovaru počinje knjiška pustolovina

Dario Hrebak: »Svi samo pričaju o problemima, mi smo ih odlučili rješavati!«

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO