NASLOVNANA SVA ZVONAVIJESTI

Stipendirat će još tri studenta

OPĆINA VELIKI GRĐEVAC RASPISALA JAVNI POZIV ZA STIPENDIRANJE STUDENATA SA SVOG PODRUČJA U AKADEMSKOJ 20016/2017. GODINI
Stipendirat će još tri studenta

Inače stipendiramo petero studenata, a sada su se otvorila tri nova mjesta budući da je dio naših stipendista završio svoje fakultete. Riječ je o bespovratnim sredstvima ako studenti redovito upisuju više godine studija, ali i ako se student nakon završenog studija zaposli na području Velikog Grđevca –  rekao je Marijan Dautanac, načelnik Velikog Grđevca

30.01.2017. PIŠE: Bjelovarski list FOTO: Bjelovarski list PREGLEDA: 1360


VELIKI GRĐEVAC Općina Veliki Grđevac raspisala je javni poziv za stipendiranje studenata sa svog područja u akademskoj 20016/2017. godini. Ove godine Općina će dodijeliti tri stipendije redovnim studentima koji imaju prebivalište na području Općine Veliki Grđevac, a koji su upisani na visoka učilišta Hrvatskoj. Visina jedne stipendije iznosi 500 kuna mjesečno, a isplaćuje se od listopada do lipnja.

Prema javnom pozivu, pravo natjecanja za stipendije imaju redovni studenti uz uvjet da su studenti druge, treće, četvrte, pete i šeste godine studija koji su na prethodnim godinama postigli prosjek ocjena najmanje 3,0. Osim toga, uspjeh studenata postignut na državnim natjecanjima u prethodnoj akademskoj godini povećava broj bodova. Osim ovih uvjeta, na poziv se mogu javiti studenti koji tijekom studija redovno upisivali naredne godine, a koji, kao i njihovi roditelji, imaju prebivalište na području Općine Veliki Grđevac najmanje pet godine.

– Inače stipendiramo petero studenata, a sada su se otvorila tri nova mjesta budući da je dio naših stipendista završio svoje fakultete. Riječ je o bespovratnim sredstvima ako studenti redovito upisuju više godine studija, ali i ako se student nakon završenog studija zaposli na području Velikog Grđevca. Također, ovo vrijedi i ako se stipendist zaposli negdje drugdje u slučaju da se na području naše općine ne traži kadar za koji se student školovao. Inače, Općina Veliki Grđevac studente sa svog područja stipendira već sedam godina, a to je vrlo važno budući da na području naše općine, baš kao i na području čitave Hrvatske trebamo mlade i obrazovane ljude te im na putu do znanja trebamo i financijski pomagati – naglasio je načelnik Velikog Grđevca Marijan Dautanac. Dodajmo tome kako se na ovaj javni poziv može javiti do kraja ovog tjedna.


Tagovi: marijan dautanac, stipendije, veliki grđevac, studenti

Obilježena obljetnica oslobođenja Velikog Grđevca

Župan Bajs zadovoljan poslovanjem velikogrđevičkih bazena

Dan Općine Veliki Grđevac

Započeli 30. Lovrakovi dani kulture

»Vlakom kreacije do bazena imaginacije« među najuspješnijim europskim projektima

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

trebate 3000 € do 60.000.000€ u 48 sati

U naletu automobila smrtno stradao biciklist

Dijete školske dobi teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći nedaleko Čazme

Iz MUP-a najavljuju pojačani nadzor u prometu

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO